Πλησιάζει η ώρα για την κλήρωση των "16" του Champions League, με τους εκπροσώπους των ομάδων να περιμένουν τι "πλάκα" θα τους κάνει αυτή τη φορά το μπαλάκι της κληρωτίδας.

Περιμένει τον αντίπαλο της από τους πρώτους των ομίλων του Champions League η Παρί Σεν Ζερμέν

Με τους ομίλους του Champions League να έχουν ολοκληρωθεί και μεγάλα ονόματα όπως η Μίλαν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μένουν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης, η κλήρωση για τη φάση των "16" αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον. Με την Παρί Σεν Ζερμέν και την Ίντερ να τερματίζουν στη δεύτερη θέση των ομίλων τους, οι "τιτανομαχίες" στην κλήρωση δύσκολα θα αποφευχθούν. Άλλωστε πρωτοπόροι των ομίλων είναι ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Σίτι,  που μπορούν να κληρωθούν κανονικά στους "16" χωρίς να υπάρχει κάποιος περιορισμός. 

Όλοι θέλουν Σοσιεδάδ στους "16" του Champions League- με την ίδια να είναι έτοιμη να γράψει ιστορία

Με ενδιαφέρον περιμένουν την κλήρωση του Champions League στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπου έκανε την έκπληξη και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της, αφήνοντας πίσω την Ίντερ. Με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της, έχει την ευκαιρία να προχωρήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Από την άλλη, όλες οι δεύτερες των ομίλων, θέλουν να "πέσουν" πάνω στην Σοσιεδάδ, έτσι ώστε να αποφύγουν τα μεγάλα ονόματα του Champions League. Βέβαια, αν κάνουν το λάθος και την υποτιμήσουν, τότε είναι δεδομένο ότι θα το πληρώσουν ακριβά.