Ο Παναθηναϊκός και ο Μάριο Χεζόνια έχουν αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση, με τον παίκτη της Ρεάλ σε κάθε ευκαιρία να δείχνει την αγάπη του για τους πράσινους.

Τελειώνει το συμβόλαιο του Χεζόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι

Ο Μάριο Χεζόνια είναι από τα "καυτά" ονόματα στην αγορά αυτή τη στιγμή. Οι λόγοι ουσιαστικά είναι δύο, καθώς από τη μία ο "Super Mario" κάνει "παπάδες" με τη φανέλα της Ρεαλ Μαδρίτης στη Euroleague με πολλές ομάδες να τον θέλουν στο ρόστερ τους. Από την άλλη, το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του με τους Ισπανούς, γεγονός που "ανοίγει" ακόμα περισσότερο την όρεξη των ομάδων της Euroleague να τον αποκτήσουν. 


Διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Χεζόνια

Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα του έκανε πρόταση στον Χεζόνια, αλλά υπάρχει μεγάλο χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι συζητήσεις, οι οποίες έγιναν δύο βδομάδες περίπου πριν με την παρουσία της Ρεάλ στην Ελλάδα για τα παιχνίδια κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν πήγαν καλά, καθώς οι Μαδριλένοι δεν συγκαταλέγουν στα μεγάλα τους συμβόλαια τον παίκτη, με αποτέλεσμα να αρχίζει να κοιτάει αλλού.


Φαβορί να φέρει στο ΟΑΚΑ τον Χεζόνια ο Παναθηναϊκός

Κάπου εκεί μπαίνει στο "παιχνίδι" ο Παναθηναϊκός όπου εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για να φέρει ξανά στην Αθήνα τον Μάριο Χεζόνια. Οι σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους οπαδούς της ομάδας ο Κροάτης φόργουορντ και ότι ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που τον έφερε ουσιαστικά στην Ευρώπη μετά το NBA κάνουν το "τριφύλλι" τον πιο προσιτό προορισμό.