ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ | ΚΑΜΕΡΑ: ΖΗΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι, αναμφισβήτητα, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Final 4 της Euroleague που διεξάγεται στο Βερολίνο. Όχι μόνο για τις επιδόσεις του εντός παρκέ (εκεί που “εκτέλεσε” τον Ολυμπιακό με τα τρίποντα του στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιτελικού της Παρασκευής), όσο και με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από την ομάδα που θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν.

Ο Χεζόνια, ο Παναθηναϊκός AKTOR και η φημολογία για την επόμενη ομάδα του

Οι φήμες για συμφωνία του Μάριο Χεζόνια με τον Παναθηναϊκό AKTOR οργιάζουν εδώ και ενάμιση μήνα, ο Κροάτης φροντίζει να θολώνει ολοένα και περισσότερο τα νερά εκφράζοντας δημόσια τη θέλησή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα εμφανίζεται διατεθειμένη να του καταθέσει μυθική προσφορά, αλλά προς το παρόν το ενδιαφέρον του εστιάζεται αποκλειστικά στο μεγάλο τελικό της Euroleague το βράδυ της Κυριακής.

Είναι η Ρεάλ όσο ξεκάθαρο φαβορί εμφανίζεται από αναλυτές και μη στο Βερολίνο; Ο Μάριο Χεζόνια απαντά: “Μόνο αν παίξουμε καλύτερα απ’ ότι στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό”. Δείτε τη δήλωσή του στην κάμερα του parapolitika.gr:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ilnlin3edd)