Μίλησαν οι έδρες τα ξημερώματα του Σαββάτου στο NBA καθώς μόνο οι Ντένβερ Νάγκετς κατάφεραν να πανηγυρίσουν εκτός έδρας νίκη σε μια βραδιά που μίλησαν οι... ηγέτες ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε για μόλις 6 λεπτά στην νίκη των Σακραμέντο Κινγκς.

Έχοντας μια εκπληκτική τριπλέτα και τον Εμπίντ σε ρόλο οδηγού, οι Φιλαδέλφεια 76ερς επικράτησαν με 121-111 των Τορόντο Ράπτορς. Ο MVP της περσινής σεζόν τρόμαξε τους πάντες γυρνώντας τον αστράγαλό του στα πρώτα λεπτά, όμως συνέχισε ακάθεκτος με τη στατιστική του να σταματάει στους 31 πόντους, τα 10 ριμπάουντ και τις 9 ασίστ με τους Μάξει και Χάρις να προσθέτουν από άλλους 33!

Στο Σακραμέντο οι Κινγκς επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα στη Βοστώνη και το θύμα τους ήταν οι Φίνιξ Σανς των οποίων επικράτησαν με 120-105. Μπορεί Ντουράντ και Μπούκερ να πέτυχαν 28 και 24 πόντους αντίστοιχα, όμως οι «Βασιλιάδες» δεν ανησύχησαν ποτέ έχοντας τον Σαμπόνις σε μεγάλη βραδιά (28π. 11ρ. 11ασ.).

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς φτιάχνουν ένα μικρό σερί με τον Στεφ Κάρι να πετυχαίνει μια... ξεκούραστη 30άρα στη νίκη της ομάδας του επί των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς με 129-118 στην επιστροφή του Τζόρνταν Πουλ!

Χωρίς τον Τζίμι Μπάτλερ, οι Χιτ έψαχναν κι άλλους πρωταγωνιστές απέναντι στους Χοκς με τον Ντάνκαν Ρόμπινσον να κάνει το βήμα εμπρός και να πετυχαίνει 21 πόντους (από τους 27 του) στην τελευταία περίοδο και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη με 122-113, παρέα με τον εξαιρετικό Τάιλερ Χίρο (30π.).

Οι Ντάλας Μάβερικς κατέβηκαν χωρίς τους Ντόντσιτς, Ίρβινγκ στο Χιούστον οπότε οι πιθανότητές τους ήταν εξ' αρχής ελάχιστες. Έτσι, με ηγέτη τον Αλπερέν Σενγκούν, οι «Ρουκέτες» πήραν μια χρήσιμη νίκη (122-96) στην προσπάθειά τους για είσοδο στη δεκάδα.

Τέλος, οι Ντένβερ Νάγκετς ήταν οι μόνοι που πήραν εκτός έδρας νίκη περνώντας από την έδρα των Μπρούκλιν Νετς με 122-117, κάτι το οποίο οφείλουν στο σπουδαίο δίσυμο των Γιόκιτς (31π. 11ρ.) και Μάρεϊ (32π.) που παρέα σημείωσαν... παραπάνω από τους μισούς πόντους της ομάδας τους (63 από τους 122).