Δεν τον ήθελε τυχαία ο Γκουαρδιόλα το καλοκαίρι στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Λούκας Πακετά με δύο ασίστ εκ των οποίων η πρώτη... μαγική, σέρβιρε από ένα γκολ σε Μπόουεν και Κούντους με την Γουέστ Χαμ να εύχεται "Καλά Χριστούγεννα" στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νικώντας την με 2-0 και προσπερνώντας την στη βαθμολογία της Premier League

Με τον Ντίνο Μαυροπάνο να αγωνίζεται βασικός και για τα 90' λεπτά στο πλάι του Ζουμά, τα «Σφυριά» κράτησαν την εστία τους ανέπαφη σε ένα πρώτο ημίχρονο που η Γιουνάιτεντ είχε λίγες φάσεις, και στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον τρόπο με τον Πακετά να διασπάσει την άμυνα των "Κόκκινων Διάβολων".

Ο Έρικ Τεν Χαχ μετά τον Μέινου έριξε στα "βαθιά" και άλλον έναν νεαρό παίκτη, τον στόπερ Καμπουαλά ο οποίος είχε καλή απόδοση. Ο Μέινου με τη σειρά του έχει ευθύνη στο δεύτερο γκολ, όμως η όλη παρουσία του στην Γιουνάιτεντ δεν θα τον κάνει να χάσει τη θέση του.

Άλλωστε με τις υπάρχουσες συνθήκες και τόσους τραυματισμούς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ανάγκη να βγάλει παιδιά από τις ακαδημίες της και αν κάτι μπορεί σίγουρα να κάνει ο Τεν Χαχ, είναι αυτό καθώς το έχει επαναλάβει και στον Άγιαξ.