Πλούσια η δράση του NBA τα ξημερώματα της Κυριακής με τον Λεμπρόν Τζέιμς να βάζει... εορταστική σαραντάρα (40π. 7ρ. 7ασ.) μέσα στην Οκλαχόμα, τον Λούκα Ντόντσιτς να κάνει εντυπωσιακό τριπλ-νταπλ κόντρα στους Σπερς του Γουενμπανιάμα (που τραυματίστηκε στην προθέρμανση) και τους Τίμπεργουλβς να παίρνουν διπλό στο Σακραμέντο κόντρα στους Κινγκς του Βεζένκοφ που και πάλι αγωνίστηκε ελάχιστα.

Οι Λέικερς πήραν μεγάλο διπλό στην Οκλαχόμα με τον Ντέιβις να δίνει πολύτιμες βοήθειες στον "Βασιλιά" και παρά τους 34 πόντους του Γκίλτζιους-Αλεξάντερ οι "Λιμνάνθρωποι" έφυγαν με πολύτιμη νίκη.

Οι Σπερς είδαν τον αστέρα τους Βίκτορ Γουενμπανιάμα να τραυματίζεται στην προθέρμανση και γνώρισαν ήττα με "κάτω τα χέρια" από τους Μάβερικς του... μαγευτικού Λούκα Ντόντσιτς (39π. 12ρ. 10ασ.).

Μπορεί ο Ντομάντας Σαμπόνις να έκανε τριπλ-νταμπλ για ακόμη μια φορά, όμως οι Κινγκς γνώρισαν εντός έδρας ήττα από τους Τίμπεργουλβς του Έντουαρντς οι οποίοι συνεχίζουν στην κορυφή της Δύσης. Για 7:34' αγωνίστηκε ο Βεζένκοφ που έμεινε άποντος με μόλις μια προσπάθεια εντός πεδιάς.

Ο Κλέι Τόμπσον επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις για τους Γουόριορς οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στο Πόρτλαντ.

Αντίθετα περισσότερο δυσκολεύτηκαν οι Ντένβερ Νάγκετς στη Σάρλοτ όμως ο Πόρτερ έγινε ο τρίτος πόλος μετά τους Γιόκιτς και Μάρεϊ και οι "Πρωταθλητές" γλίτωσαν την ήττα. 

Νωρίτερα οι Μπόστον Σέλτικς επιβλήθηκαν των Λος Άντζελες Κλίπερς και έδειξαν ότι παραμένουν ισχυροί διεκδικητές για τον τίτλο!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής

Ιντιάνα Πέισερς - Ορλάντο Μάτζικ 110-117
Νιου Όρλεανς Πέλικανς - Χιούστον Ρόκετς 104-106
Σάρλοτ Χόρνετς - Ντένβερ Νάγκετς 95-102
Ατλάντα Χοκς - Μέμφις Γκρίζλις 119-125
Μπρούκλιν Νετς - Ντιτρόιτ Πίστονς 126-115
Τορόντο Ράπτορς - Γιούτα Τζαζ 119-126
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Λος Άντζελες Λέικερς 120-129
Σικάγο Μπουλς - Κλίβελαντ Καβαλίερς 95-109
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 126-106
Ντάλας Μάβερικς - Σαν Αντόνιο Σπερς 144-119
Σακραμέντο Κινγκς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς 98-110