Το αθλητικό μενού της ημέρας περιέχει γεμάτη αγωνιστική στη Euroleague, με την Premier League και το NBA να συμπληρώνουν το παζλ.

Να κλείσει με νίκη τη χρονιά θέλει ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο γεμάτο "ΟΑΚΑ" τον Ερυθρό Αστέρα (21:15) για την 17η αγωνιστική της Euroleague. Οι πράσινοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση με γεμάτη ψυχολογία και θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προέρχονται από τρία σερί διπλά που θέλουν να "εξαργυρώσουν" στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Οι Σέρβοι από τη πλευρά τους έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία, αλλά νίκες σαν κι αυτή κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μπορούν να τους βάλουν ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. 

Το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Γουέστ Χαμ ολοκληρώνει το πρώτο γύρο της Premier League

Λονδρέζικο ντέρμπι έχει το μενού της Premier League, με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Γουέστ Χαμ (22:15) στο κλείσιμο του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Οι "κανονιέρηδες" βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, και θέλουν τη νίκη για ν' ανέβουν ξανά στη κορυφή. Από τη πλευρά τους τα "σφυριά" βρίσκονται στην 7η θέση της Premier League και προέρχονται από σπουδαία νίκη στην έδρα τους κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σπουδαίες αναμετρήσεις για τη τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στη Euroleague 

Με επτά αναμετρήσεις ξεκινάει το πρώτος μέρος της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Euroleague. Το ντέρμπι στην Τουρκία ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Φενερμπαχτσέ (19:30) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής. Οι μεν γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες και θέλουν μία νίκη που θα τους αλλάξει τη ψυχολογία και θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την πλευρά της προέρχεται από σερί τριών νικών με τον Λιθουανό στο πάγκο και θέλουν να κάνουν το 4/4 πριν τελειώσει η χρονιά. Το άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας είναι ανάμεσα στην Παρτιζάν και την Βίρτους Μπολόνια (19:30) με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα και βασίζονται στην επίθεση τους για να πάρουν τα αποτελέσματα, γεγονός που προμηνύει υψηλό σκορ και ωραίο μπάσκετ.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

19:30 NOVASPORTS 2 Παρτιζάν- Βίρτους Μπολόνια Euroleague
19:30 NOVASPORTS 5 Αναντολού Εφές- Φενερμπαχτσέ Euroleague
20:00 NOVASPORTS 4 Ζαλγκίρις Κάουνας- Μακάμπι Τελ Αβίβ Euroleague
21:00 NOVASPORTS 3 Βιλερμπάν- Ρεάλ Μαδρίτης Euroleague
21:15 NOVASPORTS PRIME Παναθηναϊκός- Ερυθρός Αστέρας Euroleague
21:30 NOVASPORTS PREMIER Μπράιτον- Τότεναμ Premier League
21:30 NOVASPORTS 6 Αρμάνι Μιλάνο- Μπασκόνια Euroleague
21:30 NOVASPORTS START Μπάγερν Μονάχου- Βαλένθια Euroleague
22:15 NOVASPORTS 2 Άρσεναλ- Γουέστ Χαμ Premier League
03:00 COSMOTE SPORT 7 Μινεσότα Τίμπεργουλβς- Ντάλας Μάβερικς NBA
05:00 COSMOTE SPORT 4 Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς- Μαϊάμι Χιτ NBA