Εκπλήξεις, ρεκόρ αλλά και πολύ μεγάλες νίκες είχε το μενού στη δεύτερη βραδιά του χρόνου στο NBA.

Ήττα - σοκ για το Σακραμέντο στο NBA, δεν έπαιξε ο Βεζένκοφ

Απίστευτη έκπληξη συνέβη στο Σακραμέντο με τους Κινγκς να μη μπορούν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Χόρνετς που επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά απο 11(!) διαδοχικές ήττες. Η ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ - που δεν αγωνίστηκε (ξανά) καθόλου στον αγώνα - έκαναν μία ήττα "εκτός προγράμματος" με τον Σαμπόνις να κάνει ένα "περίεργο" triple double με 23 πόντους, 19 ριμπάουντ αλλά και 11(!) λάθη, με τον Φοξ να προσθέτει άλλους 30. Από τη Σάρλοτ πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο καταλυτικός Τέρι Ροζίερ με 34 πόντους, ενώ ψύχραιμος στο τέλος ήταν ο Μάιλ Μπρίτζες που με 4/4 βολές και 27 πόντους συνολικά βοήθησε την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες.


Πέρασε τον Μπάρκλεϊ o Εμπίντ στην επανεμφάνιση του

Επανεμφάνιση στην ενεργό δράση για τον Τζοέλ Εμπίντ μετά από τέσσερα παιχνίδια και επιστροφή στις νίκες για τους 76ερς κόντρα στους Μπουλς. Ο Καμερουνέζος σέντερ έκανε triple double με 31 πόντους, 15 ριμπάουντ και 10 ασίστ και ξεπέρασε τον Τσάρλς Μπάρκλεϊ στην ιστορία της Φιλαδέλφεια με το πέμπτο 30+ triple double στη καριέρα του. Το Σικάγο από τη πλευρά του δεν μπόρεσε να κάνει το 2/2 κόντρα στη Φιλαδέλφεια κι έσωσε τα προσχήματα απλά στο τέλος. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι δεν σκόραραν καθόλου(!) στα τελευταία οχτώ λεπτά του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ένα σερί 17-0 "διασκεδάζοντας" απλά τις εντυπώσεις.


Επέστρεψαν στις νίκες οι Γουόριορς κόντρα στους Μάτζικ 

Επιστροφή στις νίκες για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μετά από τρία παιχνίδια επικρατώντας των Ορλάντο Μάτζικ με 121-115. Οι γηπεδούχοι είχαν τον Στεφ Κάρι σε πολύ καλό βράδυ με τον Αμερικανό γκαρντ να πετυχαίνει 36 πόντους και να μοιράζει 6 ασίστ στους συμπαίκτες του. Από τους φιλοξενούμενους που έκαναν την 7η ήττα τους στα τελευταία δέκα παιχνίδια, ξεχώρισε ο Πάολο Μπανκέρο με 27 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αλλά δεν είχε τις βοήθειες που περίμενε από την ομάδα του.


Ο Μοράντ κέρδισε τον Γουεμπανιάμα και οι Γκρίζλις τους Σπερς

Σπουδαία νίκη για τους Μέμφις Γκρίζλις κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς με 106-98, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Τζα Μοράντ, με τον παίκτη των "Αρκούδων" να πετυχαίνει 26 πόντους και να δίνει 10 ασίστ. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί μιας και η "κόντρα" τους με τον Βικτόρ Γουεμπανιάμα, καλά κρατούσε με πολλές προσωπικές μονομαχίες απέναντι τους. Ο ρούκι των Σπερς ήταν ο κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους, και τώρα προετοιμάζεται για "τιτανομαχία" με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

76ερς - Μπουλς 110-97
Γκρίζλις - Σπερς 106-98
Πέλικανς - Νετς 112-85
Θάντερ - Σέλτικς 127-123
Γουόριορς - Μάτζικ 121-115
Κινγκς - Χόρνετς 104-111