Σ' ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η πρόκριση είχε ήδη κριθεί, Πέτρος Τσιτσιπάς και Δέσποινα Παπαμιχαήλ νίκησαν με πειστική εμφάνιση, 2-0 σετ τους Αλιασίμ και Φένγκ (αντικατέστησε την Φερνάντες) στο μεικτό διπλό στο United Cup και έκαναν το τρία στα τρία για την Ελλάδα επί του Καναδά.

Επόμενος αντίπαλος της Ελλάδας η Γερμανία


Οι δυο Έλληνες τενίστες αν και δεν ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση, κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση για να κατακτήσουν τα δυο σετ με 7-5 και 6-4 και να φέρουν την τρίτη νίκη της «γαλανόλευκης» στη σειρά με τους Καναδούς. Επόμενος αντίπαλος για την Ελλάδα μετά τον... θρίαμβο επί του Καναδά, θα είναι η Γερμανία των Κέρμπερ και Ζβέρεφ.

Πήρε τη νίκη και έκανε το 3/3 η Ελλάδα επί του Καναδά


Αλιασίμ και Φένγκ μπήκαν δυνατά στο ματς και πήραν προβάδισμα με 3-0 και στη συνέχεια με 4-1 όμως όσο κυλούσε η ώρα η Ελλάδα ανέτρεψε την εις βάρους της κατάσταση και πέρασε μπροστά με 6-5. Στο σερβίς της Παπαμιχαήλ κρίθηκε το πρώτο σετ το οποίο κατέκτησαν οι Έλληνες τενίστες με 7-5.

Το δεύτερο σετ ήταν αρκετά ανταγωνιστικό, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στο 3-3 όμως η Ελλάδα πήρε το προβάδισμα έπειτα από κερδισμένο break point. Ο Αλιασίμ έδωσε τη λύση στον Καναδά για να ισοφαρίσει σε 4-4 όμως ο Παπαμιχαήλ έκανε το 5-4 με break point και στη συνέχεια σέρβιρε για να πάρει η Ελλάδα τη νίκη που ήρθε έπειτα από λάθος του Αλιασίμ για το 6-4 και το 2-0 στα σετ.