Ο Μάικ Τζέιμς και το ενδεχόμενο να φορέσει στο μέλλον τη φανέλα του Ολυμπιακού φαίνεται ότι... εξιτάρει πλέον αρκετούς φίλους της πειραϊκής ομάδας. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κατάμεστο Στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας", καθώς για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εκφώνησης του ονόματος του Αμερικανού σε παρουσίασή του στο "ερυθρόλευκο κάστρο" ακούστηκαν τόσο ζεστά χειροκροτήματα. 
Υπήρξαν, βέβαια, και αρκετοί οπαδοί της πειραϊκής ομάδας που έδειξαν να μην ξεχνούν το... πράσινο παρελθόν του ηγέτη της Μονακό και τον υποδέχτηκαν με τις "παραδοσιακές" αποδοκιμασίες που συνοδεύουν εδώ και χρόνια τις επισκέψεις του στο Φάληρο. 

Η "ζεστή" αγκαλιά του Μιλουτίνοφ στον Τζέιμς

Ο Τζέιμς από την πλευρά του έδειξε να απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο της φετινής του παρουσίας στην έδρα της ομάδας με την οποία έχει δώσει ουκ ολίγες "επικές" μονομαχίες και για την οποία δεν σταματά να αφιερώνει ύμνους και κοπλιμέντα. Το αν θα φορέσει κάποια στιγμή στο μέλλον τη φανέλα της είναι κάτι που θα φανεί. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πάντως έδειξε τα δικά του συναισθήματα με μια ιδιαίτερα ζεστή αγκαλιά στον Αμερικανό σούπερ σταρ!