Η Γκενκ θα κάνει μίνι προετοιμασία στο Μπενιδόρμ της Ισπανίας, που βρίσκεται στην περιφέρεια της Βαλένθια. Στην αποστολή της πρώτης ομάδας είναι και ο Κωνσταντίνος Καρέτσας. Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Βέλγιο και από τους Έλληνες του εξωτερικού με λαμπρό μέλλον.

Ο τεχνικός της Γκενκ, Βόουτερ Βράνκεν αποφάσισε να τον πάρει στο καμπ της πρώτης ομάδας, έχοντας δει από κοντά τις εκπληκτικές εμφανίσεις που έχει κάνει ο Καρέτσας με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Για τον 16χρονο ταλαντούχο άσο μίλησε στην βελγική εφημερίδα "Het Laatste Nieuws" ο διευθυντής της Γκενκ, Ντιμίτρι Ντε Κοντέ.

"Ο Καρέτσας έχει κάνει φανταστικά πράγματα με την ομάδα Νέων της Γκενκ. Είναι επιλογή του προπονητή της πρώτης ομάδας να τον πάρει στο καμπ. Δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει σε κάποια από τα επίσημα παιχνίδια, αλλά είναι απόφαση του τι θα πραξει.




Βέβαια χρειάζεται μεγάλη προσοχή αφού είναι νεαρός και η σωματοδομή του πρέπει να ενισχυθεί για να αντέξει τον ρυθμό που έχουν οι αγώνες της πρώτης κατηγορίας.

Ωστόσο ο Καρέτσας είναι παίκτης που αξίζεις να πας στο γήπεδο για να τον δεις από κοντά. Οι ικανότητες του είναι τεράστιες και θα έχει ένα λαμπρό μέλλον", είπε μεταξύ άλλων ο Ντε Κοντέ.