Φτωχό είναι το μενού των αθλητικών μεταδόσεων της ημέρας με το NBA αλλά και το ντέρμπι στη Volley League να τραβάνε τα βλέμματα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Volley League

Ντέρμπι για την 9η αγωνιστική της Volley League με τον τρίτο ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον δεύτερο Ολυμπιακό (17:00). Οι Θεσσαλονικείς αρχίζουν και συνέρχονται μετά το πολύ κακό ξεκίνημα φτάνοντας αισίως τις πέντε σερί νίκες. Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες προέρχονται από ήττα - σοκ από τον Μίλωνα με 3-0 σετ και θέλουν να ξεκινήσουν το 2024 με νίκη που θα τους φέρει συγκάτοικους στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό.

Κερδίζει τη Γεωργία και φεύγει στους "8" η Ελλάδα 

Να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις θέλει η Εθνική μας ομάδα πόλο των αντρών απέναντι στη Γεωργία (18:00) στην τρίτη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Σπλιτ. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου συνετρίβη από την Ιταλία με 15-8 παρουσιάζοντας μία εικόνα που δεν συνάδη με αυτή που παρουσίασε στη πρεμιέρα κόντρα στην Ουγγαρία. Με νίκη η Ελλάδα περνάει στα προημιτελικά της διοργάνωσης με τη Γεωργία από τη πλευρά της να είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου όπου με δύο βαριές ήττες βρίσκεται ήδη εκτός συνέχειας

Ο ντεφορμέ ΟΦΗ υποδέχεται την ανεβασμένη Λαμία

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Λαμία στο Ηράκλειο για την 17η αγωνιστική της Super League. Οι Κρητικοί δεν έχουν "γευτεί" ακόμα τη χαρά της νίκης με τον Πεπ Μελ στον πάγκο ενώ στα τρία παιχνίδια με τον Ισπανό προπονητή δεν έχουν σκοράρει ούτε γκολ με 0-7(!) παθητικό. Από τη πλευρά της η Λαμία δεν μπορούσε να περιμένει καλύτερη εκκίνηση στο 2024 μιας και επικράτησε δίκαια του Ολυμπιακού στο πρώτο της αγώνα για τη νέα χρονιά. 


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

11:30 COSMOTE SPORT 6 ATP 250 Adelaide, Κυρίως ταμπλό ATP
14:45 EUROSPORT 1 Masters In London - 1ος Γύρος
17:00 EΡΤSPORTS 1 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Volleyleague
18:00 ΕΡΤ 3 Γεωργία - Ελλάδα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο Αντρών
20:00 COSMOTE SPORT 1 ΟΦΗ - Λαμία Stoiximan Super League
20:45 EUROSPORT 1 Masters In London - 1ος Γύρος
22:15 COSMOTE SPORT 2 Γουίγκαν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ FA Cup
22:15 COSMOTE SPORT 3 Μορεϊρένσε - Κάσα Πία Liga Portugal Betclic
03:00 COSMOTE SPORT 7 Μιλγουόκι Μπακς - Γιούτα Τζαζ NBA
05:30 COSMOTE SPORT 4 Λος Άντζελες Κλίπερς - Φοίνιξ Σανς NBA