Οι Σακραμέντο Κινγκς υποδέχθηκαν τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς και υπέστησαν μία από τις βαρύτερες ήττες στην ιστορία τους στο NBA.

Συντριβή των Κινγκς από τους Πέλικανς στο NBA

Οι Πέλικανς έκαναν... πάρτι στην έδρα των Κινγκς διασύροντάς τους με 100-133. Η διαφορά στο ημίχρονο ήταν στους 25 πόντους (47-72), ενώ στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου διπλασιάστηκε φτάνοντας τους 50(!) (62-112), με τους γηπεδούχους να τη μαζεύουν όσο μπορούν στο τέλος, λόγω και του rotation που έκανε ο προπονητής των φιλοξενούμενων. Χαρακτηριστικό γεγονός είναι πως φέτος οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές, με τους Πέλικανς να έχουν το απόλυτο.


Επιστροφή Βεζένκοφ στο NBA στον διασυρμό των Κινγκς

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση ύστερα από τρία παιχνίδια για τον Σάσα Βεζένκοφ, με τον πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού να είναι διψήφιος με 11 πόντους, έχοντας και 2 ριμπάουντ, βρίσκοντας χώρο στο rotation της ομάδας. Καλύτερος για τους «Βασιλιάδες» ήταν ο Σαμπόνις με 17 πόντους 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Φοξ να είναι... απελπιστικά άστοχος με 3 πόντους (1/10 σουτ).  Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο ΜακΚόλουμ με 30 πόντους, με τον Βαλανσιούνας να κάνει double double με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ.