Το τελευταίο εισιτήριο για τα Playoffs του NBA στη Δύση πήραν οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς, καθώς επικράτησαν στο τελευταίο παιχνίδι των play in των Σακραμέντο Κινγκς με 105-98 και έδωσαν... ραντεβού με τους πρωτοπόρους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να "σβήσει" το όνειρο του Σάσα Βεζένκοφ για συμμετοχή στην παρθενική του χρονιά στη λίγκα στα playoff της διοργάνωσης.

Πήραν το εισιτήριο για τα Playoff του NBA οι Πέλικανς

Καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού παρουσιάστηκαν οι Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς και εξασφάλισαν το πολυπόθητο τελευταίο εισιτήριο για τα playoff του NBA επικρατώντας με 105-98. Ένα μικρό ξέσπασμα στη δεύτερη περίοδο αλλά και στο ξεκίνημα της τέταρτης ήταν αρκετό για να δώσει τη μεγάλη νίκη - πρόκριση στους γηπεδούχους που θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση τους πρωτοπόρους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans Full Game Highlights | 2024 NBA Play-In Tournament


Ίνγκραμ και Βαλανσιούνας οδήγησαν τη Νέα Ορλεάνη στα Playoff του NBA

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπράντον Ίνγκραμ που πραγματοποίησε ένα πληθωρικό παιχνίδι με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αντικαθιστώντας επάξια τη σημαντική απουσία του Ζάιον Γουίλιαμσον που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού. Το καλύτερο του παιχνίδι τους τελευταίους μήνες έκανε ο Γιόνας Βαλανσιούνας με τον Λιθουανό "δεινόσαυρο" να κάνει double double με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ. Αντιθέτως σε κακό βράδυ βρέθηκε ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, με τον Αμερικανό σκόρερ να κινείται σε... ρηχά νερά και στους 7 πόντους μόλις με 3/6 προσπάθειες εντός παιδιάς.

Highlights: Jonas Valanciunas with 19 points vs. Sacramento Kings | NBA Play-In Tournament 4/19/24

"Πάλεψαν" Φοξ και Σαμπόνις για τους Κινγκς - Σε... ρηχά νερά ο Σάσα Βεζένκοφ

Από τη πλευρά των "Βασιλιάδων" ο έτερος "γίγαντας" Λιθουανός του παρκέ, Ντομάντας Σαμπόνις, ολοκλήρωσε κι εκείνος τον αγώνα με double double έχοντας 23 πόντους 14 ριμπάουντ και 7 ασίστ στην καλύτερη του χρονιά στο NBA. Πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ντ' Άαρον Φοξ με 35 πόντους και 7 ριμπάουντ με τον Σάσα Βεζένκοφ - που δεν θα καταφέρει να ζήσει τα playoff του NBA στη παρθενική του εμφάνιση - ολοκλήρωσε τον αγώνα με δύο πόντους και δύο ριμπάουντ σε δέκα λεπτά συμμετοχής. Από το παιχνίδι βέβαια δεν έλειψαν και οι εντάσεις με τους Φοξ και Μάρσαλ να είναι οι πρωταγωνιστές.

BRANDON INGRAM SHOVES DE'AARON FOX & INSANE FIGHT! PELS & KINGS BREAKS OUT! AFTER MARSHALL GOES OFF