Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο "Παλατάκι" μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τη 10η αγωνιστική της Volley League, με τους "ερυθρόλευκους" να δείχνουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που τους οδήγησαν στους θριάμβους της περυσινής χρονιάς και να φτάνουν στη νίκη με σκορ 1-3 (21-25, 25-22, 24-26, 23-25)

Με αυτό το σκορ, ο Ολυμπιακός έφτασε σε μια καθαρή νίκη και πήρε τους βαθμούς προκειμένου να προσπεράσει ξανά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την Κυριακή επικράτησε εκτός έδρας του Μίλωνα με σκορ 3-0.







Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν τα δύο τελευταία σετ στις λεπτομέρειες, ειδικά το τέταρτο, το οποίο ήταν και το τελευταίο της αναμέτρησης. Ειδικά η φάση του μονού μπλοκ του Ραφαήλ Κουμεντάκη, με το σκορ στο 20-20, ήταν καθοριστική. 







Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 24 βαθμούς, με τον Παναθηναϊκό να έχει 23. Ο τρίτος ΠΑΟΚ ακολουθεί εκ του μακρόθεν, στους 16, ενώ ο Μίλωνας, με παιχνίδι λιγότερο, βρίσκεται στους 15. Ο Άθλος έχει 8, όσους και η Καλαμάτα, που τον νίκησε εκτός έδρας 3-2 σετ. Ο Φοίνικας, που αντιμετώπιζε το βράδυ της Δευτέρας εκτός έδρας τον Πήγασο, είχε 8 με δύο παιχνίδια λιγότερα, ενώ ο αντίπαλός του, 7, με ένα. Η ουραγός Κηφισιά, με επίσης ένα παιχνίδι λιγότερο, έχει 5 βαθμούς.