Η νίκη της Λίβερπουλ επί της Φούλαμ, 2-1, για τον πρώτο ημιτελικό του League Cup στο "Άνφιλντ", δεν ήρθε με την πεπατημένη. Τουναντίον, προέκυψε από ανατροπή, η οποία, μάλιστα, ήρθε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. 

Σε εκείνο το σημείο που ο Ντιόγο Ζότα έδωσε στον Κέρτις Τζόουνς, με όλη τη δουλειά του πριν, την ευκαιρία να βρει ελεύθερο σουτ, η Φούλαμ ήταν εκείνη που είχε τις ευκαιρίες προκειμένου να κάνει το 2-0. Στο 60', το 62' και το 63' οι Λονδρέζοι "χτυπούν" στο τρανζίσιον και η αίσθηση που δίνεται είναι πως το σκορ δεν έχει διαμορφωθεί σε 0-2 από τύχη. Η Λίβερπουλ έχει μία βολή με τον Γκράφενμπεργκ στις αρχές του δεύτερου μέρους, αλλά πέραν τούτου ουδέν, ως εκ τούτου, ακριβώς στου δεύτερου ημιχρόνου τα μισά, στο 68', ισοφαρίζει οπότε αποκτά το ψυχολογικό πλεονέκτημα. 







Αυτό αποδεικνύεται υπέρ το δέον αρκετό. Ο Ντάρβιν Νούνιες έχει ήδη ξεκινήσει να ταλαιπωρεί την άμυνα της Φούλαμ και χρειάζεται δύο λεπτά μετά την ισοφάριση για να "ξαναχτυπήσει", βρίσκοντας τον Κόντι Γκάκπο, που στο 70' γυρίζει το ματς τούμπα. 







Η Φούλαμ... σωφρονίζεται, μια και το 2-1 της αφήνει παράθυρο, ως εκ τούτου δεν ρισκάρει με το σκορ σε αυτό το πλαίσιο, αντιθέτως, έχοντας ελάχιστα καύσιμα, αφήνει τη Λίβερπουλ να κάνει παιχνίδι. Οι "κόκκινοι", που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ του Γουίλιαν από το 19', δεν απειλούνται κατά το τελευταίο 25λεπτο του παιχνιδιού και είναι εκείνοι που κυνηγούν το τρίτο γκολ. Η ρεβάνς θα γίνει σε δύο εβδομάδες, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στο "Κρέιβεν Κότατζ". Στον άλλο ημιτελικό, η Μίντλεσμπρο έχει ένα υποτυπώδες πλεονέκτημα επί της Τσέλσι με την εντός έδρας νίκη της, 1-0, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται για το δεύτερο ματς στις 23 Ιανουαρίου. Ο τελικός του League Cup, του πρώτου τροπαίου της χρονιάς στην Αγγλία, είναι προγραμματισμένος για τις 25 Φεβρουαρίου.