Με περιορισμένο ροτέισιον και άκρως πειστική εμφάνιση, η Λίβερπουλ συνεχίζει την ξέφρενη φετινή πορεία της σε όλες τις διοργανώσεις καθώς προκρίθηκε και στον τελικό του Carabao Cup μετά την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Φούλαμ στο "Craven Cottage". Οι "Κόκκινοι" θα αντιμετωπίσουν στον τελικό την Τσέλσι στις 25 Φεβρουαρίου, με τους "Μπλε" να είναι και η επόμενη ομάδα που θα αντιμετωπίσουν και στην Premier League.

Κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ μπήκαν από νωρίς "με το πόδι στο γκάζι" και προηγήθηκαν μόλις στο 11' χάρη σε γκολ του Λουίς Ντίαζ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn7c3816h7l)

Η Λίβερπουλ κυριάρχησε στο πρώτο μέρος όμως δεν κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ αρχικά με τον Ντάργουιν Νούνιεζ να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 25'Στη συνέχεια ακυρώθηκε και γκολ του Λουίς Ντίαζ με τον Γιούργκεν Κλοπ να τραβάει τα μαλλιά του καθώς το 0-1 του ημιχρόνου ήταν... εύθραυστο.

Στο δεύτερο μέρος η Φούλαμ ήταν πολύ πιο επιθετική με τον Περέιρα να χάνει τεράστια ευκαιρία μετά από άστοχη έξοδο του Κέλεχερ ενώ λίγο αργότερα ο Χάρβεϊ Έλλιοτ έχασε τετ α τετ με τον Λένο να κρατάει το 0-1.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn8v7uf4i4p)

Ισοφάρισε η Φούλαμ, αγχώθηκε η Λίβερπουλ

Το γκολ που θα "σκότωνε" τη Φούλαμ δεν ήρθε ποτέ από πλευράς Λίβερπουλ με τον Νούνιεζ να μην καταφέρνει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn91ceop575)

Έτσι οι παίκτες του Σίλβα βρήκαν γκολ ισοφάρισης με τον Ντιόπ στο 77' μετά από μαγική ενέργεια του Γουίλσον. Στο φινάλε πίεσαν για το γκολ που θα στείλει το παιχνίδι στην παράταση όμως ο Κέλεχερ κράτησε το 1-1 και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn9gbj1t5mp)