Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη μετά την συμμετοχή τους στο United Cup είναι έτοιμοι να ριχτούν στην... μάχη του Australian Open, το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, με τους δυο τενίστες να μαθαίνουν τους αντιπάλους που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στην διοργάνωση.

Οι αντίπαλοι που θα βρεθούν στον... δρόμο του Τσιτσιπά στο Australian Open

Ο πρώτος τενίστας με τον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος ο Έλληνας τενίστας (Νο7) είναι ο Ματέο Μπερετίνι (Νο 125) ο οποίος αν και βρίσκεται χαμηλά στο ranking καθώς έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, είναι ένας αρκετά υπολογίσιμος και δυνατός αντίπαλος για παίκτη της πρώτης δεκάδας, ειδικά στον πρώτο γύρο σε τουρνουά Grand Slam. Αν και εφόσον ο Στέφανος πραγματοποιήσει καλή πορεία και φτάσει στους "8" του Australian Open τότε ενδέχεται να παίξει κόντρα στον σπουδαίο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 1) με τον οποίο είχε "μονομαχήσει" την περσινή χρονιά στον τελιό της διοργάνωσης.



Οι αντίπαλοι της Σάκκαρη στο Australian Open

Η Σάκκαρη (No8) θα βρει αρχικά στον δρόμο της την Γιαπωνέζα Νάο Χιμπίνο (Νο 92) ενώ σε περίπτωση που η Ελληνίδα τενίστρια καταφέρει να φτάσει και αυτή με την σειρά της στα προημιτελικά της διοργάνωσης τότε είναι πιθανό να τεθεί αντιμέτωπη με την Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ που είναι Νο3 στον κόσμο.