Οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχθηκαν στο... ντέρμπι της Ανατολής τους Μπόστον Σέλτικς και τους έδειξαν με εμφατικό τρόπο πως το παιχνίδι φέτος... παίζεται διαφορετικά!

Απίστευτοι Μπακς έκαναν ό,τι ήθελαν τους Σέλτικς

Όλοι στον κόσμο του NBA κι όχι μόνο περίμεναν να δουν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς το μετέτρεψαν σε παράσταση για ένα ρόλο, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο στους Σέλτικς. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δείχνει από νωρίς τις άγριες διαθέσεις εκείνου και της ομάδας του.



Το πρώτο ημίχρονο ήταν ονειρικό για τους γηπεδούχους που έφτασαν τη διαφορά μέχρι και τους 38 πόντους λίγο πριν το ημίχρονο (69-31) με πρωταγωνιστή φυσικά τον "Greek Freak" που κάρφωσε με... μίσος στη ρακέτα της Βοστώνης. 


Πρωταγωνιστής του ημιχρόνου για τους Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όπου πέτυχε 24 πόντους χωρίς να... δυσκολευτεί και... έστειλε ένα μήνυμα στους Σέλτικς για το τι μέλλει γεννέσθαι στη φετινή μάχη του τίτλου. 


Έβαλαν τα... δεύτερα οι Σέλτικς και το πάρτι... συνεχίστηκε

Οι Σέλτικς από τη πλευρά τους το προηγούμενο βράδυ έπαιξαν παράταση στο ντέρμπι των πρωτοπόρων κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς με την κούραση να κάνει την εμφάνιση της κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έγινε ξεκάθαρο άλλωστε, όταν ο προπονητής τους επέλεξε από τη τρίτη περίοδο και μετά να παίξει με ρεζέρβες.


Δεν γινόταν να λείπει ο Θανάσης από το πάρτι των Μπακς

Το παιχνίδι ήταν τόσο οξύμωρο που είδαμε μέχρι και το απίστευτο, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να περνάει στον αγωνιστικό χώρο και να σκοράρει ένα δύσκολο καλάθι με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τη πλευρά του να τον... χειροκροτά!



Μάλιστα όπως σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται έτσι και σ' αυτό ο Θανάσης το απόλαυσε με τη... ψυχή του ενώ μέχρι ένα σημείο έγινε πρωταγωνιστής στα 9 λεπτά που αγωνίστηκε. Αυτό διότι κατάφερε να πετύχει 6 πόντους, να πάρει ένα ριμπάουντ, να δώσει μία ασίστ αλλά και να πάρει τεχνική ποινή στα πρώτα 9 δευτερόλεπτα που μπήκε στον αγώνα. Αν μη τι άλλο είχε... πρόγραμμα.



Κάπως έτσι οι Μιλγούοκι Μπακς έφτασαν τις 26 νίκες στο NBA και μείωσαν τη διαφορά από τους πρωτοπόρους Σέλτικς στις τρεις - δείχνοντας μάλιστα πως αν βρεθούν σε καλή μέρα... κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει - στέλνοντας ένα μήνυμα πως πάσα κατεύθυνση.