Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, με τις επιλογές να... προκαλούν εντύπωση.

Ολλανδός διαιτητής δεύτερης κατηγορίας στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Τον Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ όρισε η ΚΕΔ για να διαιτητεύσει τη ρεβάνς Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ολλανδός διαιτητής είναι δεύτερης(!) κατηγορίας της UEFA και θα έχει ως βοηθούς τους Φαν Ζούλιεν Γιούστ Μαάρτεν και Χενκ Ντιόν Φικέρτ. Στη θέση του τέταρτου διαιτητή θα είναι ο Διαμαντόπουλος με τον Φαν Μπέκελ να βρίσκεται μαζί με τον Νικολακάκη στη θέση του VAR.

Επιστροφή... Νταμπάνοβιτς στο Άρης - ΑΕΚ

Στο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» διαιτητής θα είναι ο γνώριμος στα ελληνικά γήπεδα Νίκολα Νταμπάνοβιτς, που πέρσι είχε σφυρίξει το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο «OPAP ARENA». Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πολλά παράπονα στην τελευταία φάση ουσιαστικά του αγώνα, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι για την Ένωση το οποίο μετά από λίγα λεπτά το πήρε πίσω. Ο Μαυροβούνιος διαιτητής είναι πρώτης κατηγορίας της UEFA και θα έχει ως βοηθούς του τον Τοντόροβιτς και τον Γιοβάνοβιτς, με τον Πολυχρόνη να είναι ο 4ος. Στο VAR θα βρίσκονται οι Ζέμπετς και Φωτόπουλος.

Οι υπόλοιποι διαιτητές των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος

Η ΚΕΔ όρισε τον Τσετσίλα στο Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ στο μοναδικό παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με τους Χριστακόγλου και Στάικο στη θέση των βοηθών. VAR της αναμέτρησης θα είναι ο Ευαγγέλου, με τον Κατοίκο να είναι ο 4ος διαιτητής.

Τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια θα διεξαχθούν χωρίς VAR, με τις ομάδες να επιλέγουν αν θα υπάρξει ή όχι, καθώς πρέπει να τον... πληρώσουν. Το Ατρόμητος - Λάρισα θα σφυρίξει ο Βάτσιος, με τον Ματσούκα να βρίσκεται στο Κηφισιά - ΟΦΗ. Από την άλλη, ο Ζαμπαλάς θα σφυρίξει το Καλλιθέα - Παναιτωλικός και ο Πουλικίδης το Νίκη Βόλου - Λεβαδειακός.