Ο Σάσα Ίλιτς έχει ανεβάσει επίπεδο τον Ατρόμητο και φάνηκε αυτό ακόμα και στην ρεβάνς για την φάση των "16" κόντρα στην ΑΕΛ, όπου επικράτησε με 4-0. Με το σκορ του πρώτου αγώνα να ήταν 1-1 θα περίμενε κανείς να ήταν πιο ανταγωνιστική η Λάρισα, η οποία διεκδικεί και την άνοδο φέτος από την Super League 2.

Αλλά ο Ατρόμητος έχει αλλάξει κάτω από την καθοδήγηση του Σάσα Ίλιτς κι έβαλε τέσσερα γκολ για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το 1-0 έγινε στο 39'! Μετά από εξαιρετική συνεργασία των Αντζιέλσκι, Βρακά και Κουέν, ο τελευταίος έκανε μία ωραία σέντρα και ο Τριμάτης νίκησε από κοντά τον Σουλούκο για το 1-0

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Περιστεριώτες έβαλαν και το δεύτερο γκολ τους. Στο 49' ο Γιανναράκης έκανε πέναλτι στον Αντζιέλσκι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.




Στο 56' η ΑΕΛ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαγεωργίου, ο οποίος πήρε δεύτερη κίτρινη για θέατρο.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσαν οι Τσακμάκης, Βέργος που σκόραραν στο 86' και το 90'+2.




Ατρόμητος : Μαρκετζάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοφ, Αθανασίου, Πομόνης (73' Ασεβέδο), Έντερ, Καραμάνης (81' Βαλένσια(, Κούεν (67' Κούντε), Τριμμάτης, Αντζιέλσκι (72' Βέργος), Βρακάς (68' Ντιέρκς).

ΑΕΛ : Σουλούκος, Πλέγας (64' Ανδράδα), Μαυρίας, Παπαγεωργίου, Ογκμπόε (64' Στίνα), Ουατάρα (63' Νίνο), Γιανναράκης, Θωμαιδης, Μαϊδανος (63' Παπαδόπουλος), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου.