Μεγάλη αναστάτωση για τον Στίβεν Τσούμπερ, με δυο άγνωστους δράστες να εισβάλλουν στο σπίτι του παίκτη της ΑΕΚ το απόγευμα της Δευτέρας (17/01) και να του κλέβουν κοσμήματα αρκετά μεγάλης αξίας.

Ρολόγια αξίας 250.000 και κοσμήματα κλάπηκαν από το σπίτι του Τσούμπερ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ελβετός επέστρεψε γύρω στις 19:30 στο σπίτι του στην Γλυφάδα το οποίο βρίσκεται στην οδό Γαληνού, με τον ίδιο να σοκάρεται με το θέαμα που αντίκρισε μπροστά του καθώς είδε το σπίτι του αναστατωμένο και στη συνέχεια να λείπουν κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο Τσούμπερ στην αστυνομία, οι δράστες έκλεψαν τέσσερα ρολόγια αξίας 250.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Οι δράστες διέρρηξαν αρχικά την πόρτα στο ισόγειο του σπιτιού του 33χρονου άσου, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν για αποτυπώματα από το συγκεκριμένο σημείο.

Μάλιστα, για την διαλεύκανση της υπόθεσης, αναζητούνται εικόνες ή βίντεο από τις κάμερες των γειτονικών σπιτιών που μπορεί να έχουν καταγράψει το γεγονός για να βρεθούν όσο το δυνατόν πιο εύκολα γίνεται οι άγνωστοι άνδρες. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.