Με δύο γκολ από νωρίς και προίκα το υπέρ του 3-2 από το πρώτο ματς στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός ήρθε 2-2 με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ένα ματς που ξεχωριστό στοιχείο αποτέλεσε το γεγονός ότι είδαμε κόσμο στις εξέδρες σε αγώνα ομάδας της Super League, κάτι που οφειλόταν στο γεγονός ότι η γηπεδούχος ομάδα ήταν από τη Super League 2.


Μόλις στο 7΄ο Λιάβας εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπρούνο Ντουάρτε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Αγρινιώτες.

Και δεύτερο γκολ

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι έβαλαν γερές βάσεις στην υπόθεση πρόκριση. Στο 12ο λεπτό ο Χουάνπι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2.


Η αντίδραση της Καλλιθέας ήρθε στο 36ο λεπτό. Ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε το φάουλ κι ο Λουκίνας με καρφωτή κεφαλιά, μείωσε σε 1-2.


Στο 90΄οι γηπεδούχοι έκαναν όνειρα… παράτασης καθώς ισοφάρισαν με το γκολ που πέτυχε ο Τόρες με εξαιρετικό σουτ.


 Ήθελαν πλέον ένα γκολ για να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά αυτό δεν ήρθε και οι Αγρινιώτες συνεχίζουν στο Κύπελλο.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας, Παναγιώτης Βοσνιάδης είδε την κόκκινη κάρτα καθώς ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Καρέλη.


Στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βράβευσαν τον Μάρκο Μαρκόφσκι, γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, καθώς η ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα ως ποδοσφαιριστή ήταν η Athens Kallithea.

ATHENS KALLITHEA: Βοσνιάδης, Μπουλούλης, Μαρότα, Βλάχος, Μανθάτης, Ρομαό (46΄ Ματίγια), Σίλβα, Βασιλόγιαννης (65΄ Νέκουλ), Ντεμέτριους (75΄ Τόρες), Τσιντώνης (45΄ Κυνηγόπουλος), Λουκίνας

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης, Λιάβας, Μπρ. Ντουάρτε, Στάγιτς (76΄ Μαλης), Μαυρίας, Τορεχόν (76΄ Μπακάκης), Τσιγγάρας, Χουάνπι (67΄ Μπουζούκης), Μπελεβώνης (59΄ Α. Ντουάρτε), Ζοάο Πέδρο, Ντίας (59΄ Καρέλης)