Ο Παναθηναϊκός δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Αλμπέρτο Μπρινιόλι με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι να είναι ο εκλεκτός του Φατίχ Τερίμ.

Ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Ντραγκόφσκι

Ο Πολωνός τερματοφύλακας έφτασε στην Ελλάδα με σκοπό να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" συμφώνησαν με την Σπέτσια για δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι, ενώ διατηρούν και οψιόν αγοράς στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με τους Ιταλούς. Αν κι εφόσον δοθεί η οψιόν αγοράς, ο πανύψηλος τερματοφύλακας θα μείνει στο "τριφύλλι" μέχρι το 2027.

Ντραγκόφσκι: "Ο Φατίχ Τερίμ ήταν ο βασικός λόγος για να έρθω στον Παναθηναϊκό"

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Πολωνός τερματοφύλακας ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να μπω μέσα στην ομάδα. Έλπιζω να ολοκληρώσουμε γρήγορα τα διαδικαστικά για να ενταχθώ στις προπονήσεις και να βοηθήσω την ομάδα". Δεν έμεινε βέβαια εκεί ο Ντραγκόφσκι καθώς έπλεξε και το εγκώμιο του Φατίχ Τερίμ λέγοντας: "Ο Φατίχ Τερίμ είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, πέρασε και από την Ιταλία και ήταν βασικός συντελεστής για να έρθω στον Παναθηναϊκό. Μου έχουν πει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο".