Μακριά απ 'οτι είχαμε συνηθίσει στη Μπαρτσελόνα ήταν η συνύπαρξη του Λουίς Σουάρες με τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, με τον Ουρουγουανό στράικερ να μένει άσφαιρος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Χωρίς γκολ το ντεμπούτο του Λουίς Σουάρες με την Ίντερ Μαϊάμι

Η Ίντερ Μαϊάμι τέθηκε αντιμέτωπη με την εθνική ομάδα του Ελ Σαλβαδόρ στο στάδιο "Cuscatlan" στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας του MLS που ήταν και το πρώτο φιλικό από αυτά που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε άρωμα από... Μπαρτσελόνα αφού στο γήπεδο βρέθηκαν για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τα παλιά... καραβάνια της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπουσκέτς, Τζόρντι Άλμπα καθώς και ο Λουίς Σουάρες που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.





Ίσως δεν ήταν όπως το φανταζόταν το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας ο Λουίς Σουάρες ο οποίος έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και δεν κατάφερε να θυμίσει την επίθεση... φωτιά που είχε με τον Αργεντινό σούπερ σταρ στους "μπλαουγκράνα" ενώ σίγουρα οι φίλαθλοι θα περιμένουν τα μέγιστα από τους δυο ποδοσφαιριστές που έκαναν πράγματα και... θαύματα στην επίθεση και προσέφεραν μαγικές στιγμές στο ισπανικό πρωτάθλημα.





Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκαν πολλές φάσεις ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο γκολκίπερ του Ελ Σαλβαδόρ, Μάριο Μαρτίνεθ που κατάφερε να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του και είχε καθοριστική επέμβαση στο 36ο λεπτό σε προσπάθεια του Μέσι. Η Ίντερ Μαϊάμι ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας είπε έβαλε... στοπ σε πολλές περιπτώσεις. Μάλιστα, το Ελ Σαλβαδόρ λίγο έλειψε να πάρει τη νίκη στο 83ο λεπτό, με τον Στίβεν Βάσκεθ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και να μένει το 0-0 μέχρι τέλους.





Χαμός.. στην άφιξη της Ίντερ Μαϊάμι στο Ελ Σαλβαδόρ

Φυσικά, η είδηση πως η Ίντερ Μαϊάμι και ο Λιονέλ Μέσι θα είναι στο Ελ Σαλβαδόρ προκάλεσε... πανζουρλισμό στους φιλάθλους οι οποίοι έσπευσαν να αποθεώσουν την αποστολή και να δουν από κοντά κορυφαίους αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να πρωταγωνιστεί στις... καρδιές τους και να είναι το επίκεντρο του θαυμασμού.





Εκατοντάδες φίλαθλοι του Ελ Σαλβαδόρ πήγαν στο ξενοδοχείο όπου θα έφτανε η αποστολή της Ίντερ Μαϊάμι για να δουν από κοντά το ποδοσφαιρικό ίνδαλμα τους ενώ η συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση αποτελεί για τους ίδιους αν μη τι άλλο ένα... ιστορικό γεγονός.

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο φορώντας φανέλες της Ίντερ Μαϊάμι, της Αργεντινής αλλά και της Μπαρτσελόνα με το νούμερο "10" του αγαπημένου τους κορυφαίου στον κόσμο, Λιονέλ Μέσι.