Χωρίς πολλά παιχνίδια το μενού των αθλητικών μεταδόσεων, με το ελληνικό ντέρμπι στο Basketball Champions League να ξεχωρίζει.

Προμηθέας Πατρών - ΑΕΚ το ελληνικό ντέρμπι στο Basketball Champions League 

Η κληρωτίδα είχε κέφια, φέρνοντας τον Προμηθέα στο δρόμο της ΑΕΚ (19:30) στο Basketball Champions League. Οι Πατρινοί πήραν δύσκολη πρόκριση από τα playoff της διοργάνωσης αφήνοντας εκτός συνέχειας τη γαλλική Λε Μαν με 2-0 στις νίκες. Η "Ένωση" από τη πλευρά της πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο της με 5-1 νίκες και θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον όμιλο L του Basketball Champions League και έχουν να αντιμετωπίσουν την Χαποέλ Κολόν και τη Μούρθια για να προκριθούν στους "8" της διοργάνωσης

Παναιτωλικός και ΟΦΗ ψάχνουν την ευκαιρία τους στο Κύπελλο Ελλάδος

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό (18:00) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Κρητικοί στην προηγούμενη φάση απέκλεισαν την Κηφισιά, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχονται από τη πρώτη νίκη με τον Πεπ Μελ στον πάγκο τους κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Από τη πλευρά τους οι Αγρινιώτες άφησαν εκτός συνέχειας στον προηγούμενο γύρο την Καλλιθέα και θέλουν να διεκδικήσουν την ιστορική πρόκριση στους "4" της διοργάνωσης. 

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

18:00 COSMOTE SPORT 1 ΟΦΗ - Παναιτωλικός Κύπελλο Ελλάδος
19:00 NOVASPORTS PRIME Ουνιβερσιτατέα - Κλουζ EuroCup
19:30 COSMOTE SPORT 4 Προμηθέας Πατρών - ΑΕΚ Basketball Champions League
20:00 NOVASPORTS START Μπουντούτσνοστ - Ουλμ EuroCup
21:30 NOVASPORTS 5 Παρί - Μπανταλόνα Eurocup
21:30 COSMOTE SPORT 8 Δανία - Σουηδία Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χάντμπολ
03:00 COSMOTE SPORT 7 Νιου Όρλεας Πέλικανς - Γιούτα Τζαζ NBA
05:00 COSMOTE SPORT 4 Λος Άντζελες Κλίπερς - Λος Άντζελες Λέικερς NBA