Ο Ολυμπιακός Β έφτασε σε εκτός έδρας νίκη χαρακτήρα επί του Παναθηναϊκού Β στο "Ελ Πάσο" της Καλλιθέας, 3-1, για τη 15η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου στη Super League 2. Οι "ερυθρόλευκοι" του Αριέλ Ιμπαγάσα έφτασαν σε μια πανάξια νίκη, αφού κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς προηγούνταν, πιέστηκε και υπέφερε από τον Παναθηναϊκό και, όταν ισοφαρίστηκε, βρήκε τα αποθέματα για να φτάσει στο γκολ της νίκης και τους 14 βαθμούς. Έτσι, άφησε τον Παναθηναϊκό στους 11 και από κάτω του, ενώ είναι μόνος ένατος. 

Σε αυτήν προπορεύεται η Καλλιθέα, που έφτασε τους 33 βαθμούς μετά την εκτός έδρας νίκη της, 2-1, επί του Γιούχτα νωρίτερα τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου. Ο Λεβαδειακός, που επικράτησε εντός έδρας 3-0 του Καμπανιακού, είναι πρώτος στη βαθμολογία του Βόρειου Ομίλου, ενώ το Νίκη Βόλου-Απόλλων Πόντου, που ήταν προγραμματισμένο για την ίδια μέρα, αναβλήθηκε, αφού οι Θεσσαλοί την Τετάρτη (24 Ιανουαρίου) παίζουν τον εντός έδρας πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη. 



Παναθηναϊκός Β-Ολυμπιακός Β: Αρνήθηκε να μείνει στην ισοπαλία 

 
Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 1' με τον Κωστούλα, ενώ ο Σγουρός τον έβαλε μπροστά στο σκορ στο 17', με ωραίο σουτ με το αριστερό. Ο Μπα είχε προβολή άουτ στο 21', ενώ στο 44' ο Σιδεράς, από πλευράς του Παναθηναϊκού, απείλησε με εκτέλεση φάουλ.











Στο 62' ο Παπαδούδης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στην κεφαλιά του Σιδερά, όμως ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ισοφάριση στο 79', με πλασέ-αλφάδι του Αθανασακόπουλου ύστερα από όμορφη προσπάθεια του Μαντσίνι. 





Παρ' όλα αυτά, ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να μείνει στην ισοπαλία. Ο Μπα κέρδισε πέναλτι ύστερα από ανατροπή στη μεγάλη περιοχή σε στημένη φάση και το αξιοποίησε ο ίδιος στο 83', ενώ στο 89' ο Σαπουντζής ολοκλήρωσε, με εντυπωσιακό σουτ με τη μία, τον "ερυθρόλευκο" θρίαμβο.