Η μάχη της παραμονής στη Super League 2 έχει φουντώσει για τα καλά, μετά και τα σημερινά αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός Β' θριάμβευσε απέναντι στην Παναχαϊκή και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, εκεί όπου οι Πατρινοί έχουν συντροφιά τον Παναθηναϊκό Β' ο οποίος γνώρισε οδυνηρή ήττα από τον Διαγόρα εντός έδρας (έπαιξε στη Νέα Σμύρνη) και βλέπει την υπόθεση παραμονής να δυσκολεύει αρκετά. Ο Γιούχτας δεν ζευγάρωσε τις νίκες του και έτσι το Αιγάλεω είναι σε θέση ισχύος μετά το μεγάλο διπλό στις Αρχάνες. 

Στον Βορρά ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε του Αιολικού ο οποίος αναμένεται να "χαιρετήσει" την δεύτερη τη τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μένοντας αρκετά χαμηλά. Στη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκονται επίσης Αναγέννηση Καρδίτσας και Καμπανιακός με τους τελευταίους να παίρνουν μεγάλο διπλό στην Καρδίτσα. Όσον αφορά τα play-offs, ο Λεβαδειακός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Νίκη Βόλου και άνοιξε τη διαφορά του από την ΑΕΛ.

Θρίαμβος Ολυμπιακού Β', αυτοκτονία Παναθηναϊκού Β', διπλό παραμονής του Αιγάλεω

Ο Ολυμπιακός Β' δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην Παναχαϊκή η οποία βλέπει την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία να δυσκολεύει. Δύο γκολ από Μπα και Μπρνιτς για τους ερυθρόλευκους με τον Μαρίνο να σκοράρει στο ενδιάμεσο. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του γκρουπ υποβιβασμού του Νότιου Ομίλου και συνεχίζει να φλερτάρει με την παραμονή.

Ο Γιούχτας μετά το διπλό στην Πάτρα την πρώτη αγωνιστική των play-out δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες του. Η ομάδα των Αρχανών γνώρισε οδυνηρή ήττα από το Αιγάλεω και μάλιστα εντός έδρας με 2-0. Μεγάλο διπλό για το Αιγάλεω το οποίο επικράτησε χάρη στα γκολ των Ναζίμ και Σταμένκοβιτς. 

Η μεγαλύτερη έκπληξη της αγωνιστικής όμως ήταν η ήττα του Παναθηναϊκού Β' από τον Διαγόρα. Οι "πράσινοι" αγωνίστηκαν ως γηπεδούχοι στη Νέα Σμύρνη αλλά παρ' όλα αυτά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Οι Ροδίτες προηγήθηκαν από το 16' με το γκολ του Μανιά και έκτοτε κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, το οποίο τους φέρνει πλέον στην κορυφή των play-out για τον Νότιο Όμιλο.

Άνετα ο ΠΑΟΚ Β', σόκαρε την Αναγέννηση ο Καμπανιακός

Από τις τρεις ομάδες Β' που αγωνίζονται στα play-out της Super League 2 (η ΑΕΚ βρίσκεται στα play-off), ο πιο άνετος είναι ο ΠΑΟΚ Β'. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" επικράτησε με άνεση του - στην ουσία - πεσμένου Αιολικού χάρη στα τέρματα των Σελιμάι και Δαρελά. Η ομάδα της Μυτιλήνης κατάφερε μόνο να μειώσει στις καθυστερήσεις και έμεινε στους 8 βαθμούς με Αναγέννηση Καρδίτσας και Καμπανιακό που είναι οι αμέσως από πάνω της να έχουν 15 βαθμούς.

Ο Καμπανιακός σόκαρε μάλιστα την Αναγέννηση μέσα στην Καρδίτσα κερδίζοντας με 0-1 χάρη σε γκολ του Φροσίνη και την έφτασε στη βαθμολογία. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται ακόμη στη ζώνη του υποβιβασμού με την Κοζάνη να είναι έναν βαθμό πάνω.

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Λεβαδειακός την πορεία του προς την Super League

Ο Λεβαδειακός έκανε τη δουλειά του απέναντι στη Νίκη Βόλου καθώς επικράτησε με 2-0 χάρη σε γκολ των Νίκα και Συμελίδη. Οι Βοιωτοί δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από τους αντιπάλους τους και πλέον άνοιξαν τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΛ στους +7 βαθμούς, εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία των "βυσσινί" με την ΑΕΚ Β'.  

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Super League 2

Βόρειος Όμιλος - Playoff
  • Λεβαδειακός - Νίκη Βόλου 2-0

Βόρειος Όμιλος - Playout

  • ΠΑΟΚ Β' - Αιολικός 2-1
  • Αναγέννηση Καρδίτσας - Καμπανιακός

Νότιος Όμιλος - Playout

  • Ολυμπιακός Β' - Παναχαϊκή 5-0
  • Παναθηναϊκός Β' - Διαγόρας 0-1
  • Γιούχτας - Αιγάλεω 0-2

Η βαθμολογίες της Super League 2

Βόρειος Όμιλος - Playoff

  1. Λεβαδειακός 34
  2. ΑΕΛ 27
  3. ΑΕΚ Β' 17*
  4. Νίκη Βόλου 17
  5. Μακεδονικός 16*

* παιχνίδι λιγότερο

Βόρειος Όμιλος - Playout

  1. ΠΑΟΚ Β' 18*
  2. Ηρακλής 17
  3. Κοζάνη 16
  4. Καμπανιακός 15*
  5. Αναγέννηση Καρδίτσας 15
  6. Αιολικός 8
*παιχνίδι λιγότερο

Νότιος Όμιλος - Playout

  1. Διαγόρας 17*
  2. Αιγάλεω 16*
  3. Ολυμπιακός Β' 15*
  4. Γιούχτας 14
  5. Παναθηναϊκός Β' 11*
  6. Παναχαϊκή 11
*παιχνίδι λιγότερο