Συνεχίζεται η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς στην ΑΕΚ, με το πιο πρόσφατο «θύμα» να είναι ο προπονητής της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος εμφανίστηκε στη σημερινή (24/01) προπόνηση της ομάδας του στα Σπάτα... κουτσαίνοντας ελαφρώς. Φυσικά υπάρχει εξήγηση για το συμβάν, με τον Αργεντινό τεχνικό να μην... ξεφεύγει από την «κατάρα» που έχει πέσει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο με τους τραυματισμούς.

Ο λόγος που εμφανίστηκε στην προπόνηση... κουτσαίνοντας  ο Ματίας Αλμέιδα


Ο «Δικέφαλος» είχε ανοιχτή προπόνηση για τους δημοσιογράφους την Τετάρτη (24/01) και άπαντες εστίασαν σε κάτι που τους κίνησε την περιέργεια. Συγκεκριμένα, ο Ματίας Αλμέιδα εμφανίστηκε... τραυματίας στο γήπεδο, με τον ίδιο να κουτσαίνει ελαφρώς, καθώς, όπως έγινε γνωστό, τραυματίστηκε στο γόνατο στο σπίτι του με αποτέλεσμα να μπει και αυτός με τη σειρά του στο ήδη γεμάτο ιατρικό δελτίο της «Ένωσης».

Εκτός και ο Αθανασιάδης από την προπόνηση της ΑΕΚ λόγω ενοχλήσεων


Η ΑΕΚ που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τους τραυματισμούς των παικτών της μέσα στη σεζόν πραγματοποίησε τη σημερινή της προπόνηση με μια ακόμη απώλεια, αφού ο Γιώργος Αθανασιάδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μείνει εκτός. Από κει και πέρα, Λιβάι Γκαρσία, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ξανά ατομικό, με τη συμμετοχή του επιθετικού των «κιτρινόμαυρων» αλλά και του Γάλλου ακραίου αμυντικού να κρίνεται ως αμφίβολη ενόψει του κυριακάτικου (28/01) εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.