Λίγες μόλις ώρες μετά την είδηση της απόλυσης του Άντριαν Γκρίφιν από τον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς, τα «Ελάφια» αντιμετώπισαν στο «Fiserv Forum» τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και πήραν μία μίνι εκδίκηση για τη συντριβή τους λίγες ημέρες νωρίτερα.

Από νωρίς μπροστά στον αγώνα οι Μπακς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή. Πήραν μάλιστα από νωρίς διαφορά, μιας και στα πρώτα 4:30 λεπτά προηγούνταν με 13-4. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν να βρίσκουν λύσεις επιθετικά κυρίως με τα σουτ του Σαμ Μέριλ έξω από τη γραμμή των 7.25 . Το ημίχρονο έκλεισε με τους Μπακς να προηγούνται με 61-51 χάρις σε ένα μικρό σερί 7-0 στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μισού της αναμέτρησης. 

Με εντυπωσιακό Αντετοκούνμπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να χαρίζει τη μία εντυπωσιακή στιγμή μετά την άλλη. Χαρακτηριστικά ο «Greek Freak» δείχνει πως λατρεύει τις spin move κινήσεις, με την άμυνα των Καβαλίερς να μην μπορεί να βρει λύσεις αμυντικά για να τον σταματήσουν. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cynghdg0juw9)


Δεν είναι βέβαια μόνο αυτός ο τρόπος που σκόραρε ο Γιάννης απέναντι στην άμυνα των φιλοξενούμενων, μιας και υπήρξαν φορές που επέλεξε να... απογειωθεί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cynfp1p0r5ch)

Έδειξε στους Καβαλίερς ποιος είναι το... αφεντικό ο Αντετοκούνμπο


Με τους δύο αντιπάλους στο φινάλε της αναμέτρησης να βρίσκονται κοντά ο Αντετοκούνμπο πήρε την απόφαση να δείξει σε όλους στο "Fiserv Forum" ποιος είναι το αφεντικό. Μάλιστα, όχι απλά το έκανε, αλλά το πραγματοποίησε με άκρως εμφατικό τρόπο. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyngozxpi1q9)

Δεύτερο σερί triple double στο NBA ο Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις εμφανίσεις του φέτος έχει αποδείξει περίτρανα πως πλέον δεν ξέρει μόνο να σκοράρει αλλά και να πασάρει πολύ καλά. Το έκανε και απέναντι στους Καβαλίερς, με τον Μίντλετον να εκμεταλλεύεται τις ασίστ του συμπαίκτη του. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyngtlmk8skx)
Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν μακράν ο κορυφαίος της αναμέτρησης ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 35 πόντους, 18 ριμπάουντ και 10 ασίστ. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cynh5smoy3vd)

Έσπασαν το σερί των Καβαλίερς οι Μπακς στο NBA

Με αυτή τους την νίκη οι Μπακς έφτασαν τις έξι στα τελευταία επτά παιχνίδια και βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο NBA με ρεκόρ 31-13. Από την πλευρά τους οι Καβαλίερς ηττήθηκαν ύστερα από οκτώ συνεχή θετικά αποτελέσματα ενώ είναι τέταρτοι στην κατάταξη με ρεκόρ 26-16.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cynh2rm3j81d)