Επιστροφή στις νίκες για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο NBA αλλά ακόμα έχουν... βουνό να ανέβουν για να μπουν στα playoff. Μεγάλα "διπλά" έκαναν οι Φοίνιξ Σανς στο Ντάλας και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο Σαν Αντόνιο με τους Μέμφις Γκρίζλις να κάνουν το"μπαμ" της βραδιάς. 

Τίμησαν τη μνήμη του Μιλόγεβιτς οι Γουόριορς

Σε κλίμα συγκίνησης οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς υποδέχθηκαν τους Ατλάντα Χοκς στο "Chase Center". Λίγες μέρες μετά την τραγική είδηση για το χαμό του βοηθού προπονητή των "πολεμιστών", Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, η παρέα του Στεφ Κάρι επέστρεψε στα παρκέ τιμώντας την μνήμη του με επιστροφή στις νίκες. Επικράτησαν με 134-112 και ξεκίνησαν την... αντεπίθεση για να προλάβουν τα playoff. 

The Golden State Warriors Celebrate the Life of Dejan Milojević

Ξεκίνησαν την... αντεπίθεση οι Γουόριορς στο NBA

Αναφορικά με τον αγώνα οι "Πολεμιστές" είχαν σε πολύ καλή βραδιά τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον, αλλά εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Τζόναθαν Κουμίνγκα. Ο φόργουορντ των Γουόριορς πέτυχε 25 πόντους με 11/11(!) δίποντα ενώ μάζεψε και 9 ριμπάουντ. Από τους φιλοξενούμενους που αγωνίστηκαν ξανά χωρίς τον Τρέι Γιανγκ πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντεζούντε Μάρεϊ με 23 πόντους. 

Jonathan Kuminga Shoots A PERFECT 11-11 From The Field In Warriors W! 😲| January 24, 2024

Με ηγέτη Μπούκερ "άλωσαν" το Ντάλας οι Φοίνιξ Σανς

Επίδειξη δύναμης έκαναν οι Φοίνιξ Σανς στην έδρα των Ντάλας Μάβερικς με 109-132 φτάνοντας τις επτά σερί νίκες στο NBA. Οι γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν χωρίς τον Καϊρί Ίρβινγκ, ήταν μπροστά στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο κατέρρευσαν με τον Λούκα Ντόντσιτς να "πλησιάζει" το triple double με 34 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Οι "Ήλιοι" από τη πλευρά τους συνέχισαν την... έφεση στις 40άρες με τον Ντέβιν Μπούκερ αυτή τη φορά να πετυχαίνει 46 πόντους και να είναι ο κορυφαίος για την ομάδα του.

Devin Booker GOES OFF For 46 PTS In Dallas!😤 | January 24, 2024

Έκαναν την έκπληξη οι Γκρίζλις στο Μαϊάμι

Συνεχίζουν να εκπλήσσουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο NBA οι Μέμφις Γκρίζλις των πολλών απουσιών. Αυτή τη φορά έκαναν το "μπαμ" στην έδρα των Μαϊάμι Χιτ επικρατώντας με 96-105 και συνέχισαν την... αναρρίχηση τους στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις επιθετικά με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να κάνει double double με 15 πόντους και 15 ριμπάουντ αλλά με 4/13 σουτ εντός παιδιάς. Από τους φιλοξενούμενους που αγωνίζονται χωρίς τους Μοράντ, Μπάνε και Σμαρτ στα τελευταία παιχνίδια, κορυφαίος ήταν ο Βινς Γουίλιαμς με 25 πόντους. 

Memphis Grizzlies vs Miami Heat Full Game Highlights | Jan 24 | 2024 NBA Season

Ανέβηκαν στην κορυφή της Δύσης οι Θάντερ

Συνεχίζουν την εντυπωσιακή πορεία τους στο NBA οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, καθώς επικράτησαν των Σπερς στο Σαν Αντόνιο με το επιβλητικό 114-140. Οι γηπεδούχοι είδαν ναι μεν τον Βικτόρ Γουεμπανιάμα να πετυχαίνει ακόμη ένα double double με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ, αλλά η αμυντική τους λειτουργία δεν "δούλεψε" σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Από τους φιλοξενούμενους που πλέον... συγκατοικούν στην κορυφή της Δύσης με τους Τίμπεργουλβς, ξεχώρισε ο Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ με 32 πόντους και 10 ασίστ.

San Antonio Spurs vs OKC Thunder Full Game Highlights | January 24, 2024 | FreeDawkins


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA: 

Πίστονς - Χόρνετς 113-106
Γουίζαρντς - Τίμπεργουλβς 107-118
Χιτ - Γκρίζλις 96-105
Ρόκετς - Μπλέιζερς 131-137
Μπακς - Καβαλίερς 126-116
Μάβερικς - Σανς 109-132
Σπερς - Θάντερ 114-140
Γουόριορς - Χοκς 134-112