Στέλνει... τον Γιόνι Ότο στην Τούμπα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο να επιβεβαιώνει την συμφωνία μεταξύ του Ισπανού μπακ με τον ΠΑΟΚ και να υπογραμμίζει πως ο Ισπανός ακραίος αμυντικός της Γουλβς αναμένεται την Παρασκευή (26/01) στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον "δικέφαλο του βορρά" και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2025.

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ έως τον Ιούνιο του 2025 ο Ότο σύμφωνα με τον Ρομάνο

Μέσω ανάρτησης του στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, ο Ρομάνο αποκάλυψε ότι έχει "κλειδώσει" η μεταγραφή του Ότο ο οποίος θα γίνει σύντομα κάτοικος... Τούμπας αφού όπως υποστηρίζει αναμένεται την Παρασκευή (26/01) στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους "ασπρόμαυρους" έως το καλοκαίρι του 2025



Ο 29χρονος μππακ αφού ολοκληρώσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί και με τη... βούλα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου... τρίβει τα χέρια του με την συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση καθώς ο μπακ της Γουλβς ήταν ένας από τους μεγάλους στόχους για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας του.

Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Γουλβς, ο Ότο έχει αγωνιστεί μόλις... 5 λεπτά στην Premier League και συγκεκριμένα όταν μπήκε ως αλλαγή στη νίκη 2-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι στις 30 Σεπτεμβρίου ενώ έχει παίξει δύο 90λεπτα σε δυο παιχνίδια του Carabao Cup. Την περυσινή αγωνιστική περίοδο, κατέγραψε 18 συμμετοχές στην Premier League ενώ στις 14 εξ' αυτών ξεκίνησε ως βασικός.

Jonny Otto • Defensive Skills • Amazing Tackles •  Wolverhampton