Εντυπωσιακές αναμετρήσεις είχε το μενού του NBΑ με τα "θρίλερ" στο τέλος να διαδέχονται το ένα το άλλο. Δεν έλειπαν βέβαια και οι μεγάλες διαφορές με τους Νικς να συνθλίβουν τους πρωταθλητές Νάγκετς.

Πήραν το "θρίλερ οι Κινγκς κόντρα στους Γουόριορς

Απίστευτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο με τους Σακραμέντο Κινγκς να επικρατούν στο φινάλε με 133-134 στην έδρα των Γκόλντεν Στέιτ Γούοριορς. Οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους καλά διαστήματα με τους γηπεδούχους να φτάνουν ένα βήμα από τη μεγάλη ανατροπή στο τέλος, αλλά ο Ντομάντας Σαμπόνις είχε άλλα σχέδια. Με τη νίκη τους αυτή οι "Βασιλιάδες" επικράτησαν δείχνουν πως αρχίζουν να συνέρχονται ενώ οι"Πολεμιστές" από την πλευρά τους χρειάζονται τέτοια αποτελέσματα για να ανέβουν ψυχολογικά και βαθμολογικά αλλά δεν τα παίρνουν.

Ρεκόρ καριέρας στο NBA κόντρα στην... πρώην ο Χάρισον Μπαρνς

Εξαιρετική εμφάνιση και ρεκόρ καριέρας έκανε ο Χάρισον Μπαρνς με 39 πόντους απέναντι στην ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα το 2015. Ο Αμερικάνος φόργουορντ δεν ήταν μόνος του όμως, καθώς είχε συμπαράσταση από τον Ντ' Άαρον Φοξ που πέτυχε 29 πόντους από τη πλευρά τους. Για τους γηπεδούχους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Στεφ Κάρι με 33 πόντους, ενώ δεύτερο συνεχόμενο απίστευτο παιχνίδι έκανε ο Τζόναθαν Κουμίνγκα με 31 πόντους. 

Συνέτριψαν τους πρωταθλητές Νάγκετς οι Νιου Γιορκ Νικς

Άστραψαν και βρόντηξαν οι Νικς στην αναμέτρηση κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς στην Νέα Υόρκη. Οι γηπεδούχοι συνέτριψαν με 122-84 τους πρωταθλητές του NBA αποδεικνύοντας περίτρανα πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Η νίκη αυτή άλλωστε ήταν η πέμπτη σερί νίκη για την Νέα Υόρκη που δείχνει μετά τις ανταλλαγές ασταμάτητη. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Ο'Τζέι Ανουόμπι με 26 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους μόνος του πάλεψε ο Νίκολα Γιόκιτς με 31 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Σημαντικό "διπλό" στο φινάλε για τους Τίμπεργουλβς


Μεγάλο "διπλό" στην έδρα των Μπρούκλιν Νετς πήραν οι πρωτοπόροι της Δύσης Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 94-96. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο κλειστό καθ' όλη τη διάρκεια του με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση περισσότερο στην άμυνα. Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Καρλ Άντονι Ταόυνς που πέτυχε double double με 27 πόντους και 10 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Καμ Τόμας με 25 πόντους.

Πρώτο triple double με τους Πέισερς ο Σιάκαμ - Πάλευε μόνος του ο Εμπιντ

Το πρώτο του triple double με τη φανέλα των Ιντιάνα Πέισερς πέτυχε ο Πασκάλ Σιάκαμ στη νίκη της ομάδας του με 134-122 κόντρα στους Φιλαδέλφεια 76ερς. Ο Καμερουνέζος φόργουορντ έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας 26 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ και σταμάτησε το αρνητικό σερί τριών αποτελεσμάτων για τους Πέισερς. Από τους φιλοξενούμενους 31 πόντους πέτυχε ο Τζοέλ Εμπίντ αλλά δεν ήταν αρκετοί, με αποτέλεσμα το σερί των έξι σερί νικών να σταματάει στην Ιντιάνα.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Πέισερς - 76ερς 134-122
Γουίζαρντς - Τζαζ 108-123
Νετς - Τίμπεργουλβς 94-96
Χιτ - Σέλτικς 110-143
Νικς - Νάγκετς 122-84
Γουόριορς - Κινγκς 133-134
Λέικερς - Μπουλς 141-132