Τις υπηρεσίες του Σάσα Βεζένκοφ θα στερηθούν τις επόμενες 1-2 εβδομάδες οι Κινγκς καθώς οι νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βούλγαρος φόργουορντ έδειξαν πως έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο, πρόβλημα πιο σοβαρό απ' 'οτι είχε αρχικά υπολογιστεί.

Χάνουν Βεζένκοφ για 1-2 εβδομάδες οι Κινγκς

Στα... πιτς θα μείνει ο Σάσα Βεζένκοφ το προσεχές διάστημα, με τους Κινγκς να καλούνται να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους καθώς δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον MVP της σεζόν 2022/23 της Euroleague αφού ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ' ότι είχαν αρχικά... λογαριάσει. Μάλιστα, είναι μεγάλο το πλήγμα και για τον ίδιο τον παίκτη αφού είχε ανεβάσει... στροφές και είχε επανέλθει στο ροτέισον της ομάδας του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος αποκόμισε τον συγκεκριμένο τραυματισμό στον αγώνα των Κινγκς με τους Χοκς, σε μια φάση που ο ίδιος επιχείρησε να σταματήσει τον Σαντίκ Μπέι και "γύρισε" το πόδι του τη στιγμή που προσγειώθηκε στο παρκέ. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στα αποδυτήρια με έντονους πόνους ενώ λίγο αργότερα επέστρεψε ξανά στον πάγκο όμως δεν αγωνίστηκε.



Με τη φανέλα των Κινγκς τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο NBA, ο Βεζένκοφ μετρά κατά μέσο όρο 5,7 πόντους και 2,6 ριμπάουντ με 37.5% στα τρίποντα σε 13 λεπτά συμμετοχής.