Ερυθρός Αστέρας και Παρτίζαν. Η μεγάλη αντιπαλότητα τους είναι γνωστή και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων τα οποία έχουν πάρει...άσχημες διαστάσεις και έχουν βγει εκτός ελέγχου. Κάτι τέτοιο δυστυχώς συνέβη ξανά, με τους φανατισμένους οπαδούς των δυο τους να δίνουν ένα ακόμη... ρεσιτάλ άγριων συμπλοκών.

Άγρια επεισόδια των οπαδών της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα στους δρόμους με... τσεκούρια

Η νίκη της Παρτιζάν επί της Ζάλγκιρις για την 23η αγωνιστική της Euroleage κανονικά θα έπρεπε να είναι γιορτή. Όμως, αντί οι οπαδοί να... γιορτάσουν εντέλει οδηγήθηκαν στο να εμπλακούν σε άγριας φύσης επεισόδια με τους "αιώνιους" αντιπάλους τους, αυτούς του Ερυθρού Αστέρα στους δρόμους του Βελιγραδίου, με τις εικόνες των συμπλοκών να... σοκάρουν.

Οι εικόνες και τα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσα από τα social media, δείχνουν τους οπαδούς των δυο ομάδων να κρατούν καδρόνια, ρόπαλα ακόμα και... τσεκούρια προκαλώντας σοκ και δέος στους δρόμους της πόλης ενώ ευτυχώς δεν έχουν υπάρξει αναφορές για κάποια απώλεια ανθρώπινης ζωής.


Καταδίκασε το γεγονός η Παρτιζάν που κινείται νομικά

Η Παρτιζάν από την πλευρά της δεν άφησε το τραγικό αυτό περιστατικό με τη συμμετοχή των οπαδών της να περάσει... απαρατήρητο αφού εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας κατήγγειλε την ένοπλη επίθεση των οπαδών της ενώ έκανε λόγο για προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ των δυο ομάδων. Μάλιστα, η σερβική ομάδα ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί νομικά προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια.

Τονίζεται ότι υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό και με εγκληματικές πράξεις των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα καθώς με το υλικό που είναι διαθέσιμο και έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φαίνεται ξεκάθαρα η συμμετοχή των οπαδών και από τις δυο πλευρές.