Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να δει καμία... καταλανική ομάδα να της πάρει το πρωτάθλημα και πλέον κερδίζει τους πάντες στη La Liga, όσο δύσκολα κι αν της βάζουν. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε στις καθυστερήσεις την Αλμερία, κόντρα στην Λας Πάλμας των δύο συνεχόμενων νικών το έκανε στο 84' με γκολ του Τσουαμενί που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο 3 λεπτά νωρίτερα. Πλέον η "Βασίλισσα" είναι στο +2 από την Τζιρόνα με ίδιο αριθμό αγώνων και... περιορίζει τις ελπίδες για το... θαύμα με τους παίκτες του Αντσελότι να συνέρχονται για τα καλά από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ατλέτικο!!

Η Λας Πάλμας στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο μπροστά σε 32.000 θεατές που δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα στα Κανάρια Νησιά. Το δίδυμο των Σάντρο και Μουνίρ Ελ Χαντάντι δημιουργούσε ρήγματα με τον Λούνιν να χρειάζεται να επέμβει αρκετές φορές με κορυφαία από αυτές, την απόκρουση που έκανε σε σουτ του Μουνίρ στην κλειστή του γωνία.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν απογοητεύτηκαν και βρήκαν εν τέλει το γκολ με τον Σάντρο να κάνει την ασίστ στον Χαβιέρ Μουνιόθ ο οποίος νίκησε τον Ουκρανό τερματοφύλακα στο 53' για το 1-0.

Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ. Και αν το γκολ του Καρβαχάλ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ, κάτι τέτοιο δε συνέβη στο γκολ του Βινίσιους στο 65' με τον Βραζιλιάνο να εκμεταλλεύεται φανταστική πάσα του Καμαβινγκά.

Εν τέλει το νικητήριο γκολ ήρθε με... σκόρερ Γάλλο και όχι δημιουργό. Την ασίστ έδωσε ο... συνήθης ύποπτος Τόνι Κρόος και το τελείωμα έκανε ο Ορελιέν Τσουαμενί με τους παίκτες του Αντσελότι να κρατούν το υπέρ τους 2-1 και να φεύγουν με ακόμη μια νίκη ψυχολογίας στη μάχη για τον τίτλο στη La Liga.

Real Madrid vs Las Palmas 2-1 Highlights & All Goals 2024 HD 🔥 Vinicius Junior Goal