Ματσάρα στις Σέρρες με Πανσερραϊκό και Βόλο να έρχονται εν τέλει 2-2 σε ένα χορταστικό παιχνίδι με ανατροπές, εντάσεις και αρκετό VAR. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 (Ασενχούν 45+2') με γκολ των Θυμιάνη (πέναλτι 48') και Δεληγιαννίδη (59') όμως η ομάδα του Λόπεθ βρήκε γκολ ισοφάρισης με πέναλτι του Γκαρσία στις καθυστερήσεις (90+3') και πήρε έναν ευπρόσδεκτο βαθμό ενόψει της συνέχειας στη Superleague.

Γκολ ο Βόλος, ανατροπή νωρίς ο Πανσερραϊκός στο δεύτερο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις για... 40 περίπου λεπτά. Τότε ο διαιτητής Ανδριανός υπέδειξε παράβαση πέναλτι για χέρι του Διαμαντή όμως ο VAR τον συμβούλεψε να δει τη φάση καθώς η μπάλα είχε χτυπήσει πρώτα στο σώμα του Έλληνα στόπερ, γι' αυτό και τελικά το πήρε πίσω. Ο Βόλος όμως βρήκε την ψυχολογία που έψαχνε, απείλησε με τον Γκλάβτσιτς και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον νεοαποκτηθέντα Ασενχούν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός μπήκε πολύ δυνατά και με εύστοχο πέναλτι του Θυμιάνη στο 48' μετά από ανατροπή του Άλεξιτς από τον Σιέλη, ισοφάρισε. Οι "Σερραίοι" κυριάρχησαν σε εκείνο το διάστημα του παιχνιδιού με τον Άλεξιτς να βρίσκει έτοιμο τον Κόβακς σε σουτ από μακριά. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Βόλου, όμως, νικήθηκε από κοντά με τον Δεληγιαννίδη να εκμεταλλεύεται σέντρα πάρε βάλε του (εξαιρετικού) Στάικου και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι του Πάμπλο Γκαρσία δεν εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ που είχαν και οπισθοχώρησαν αρκετά στο γήπεδο δίνοντας μέτρα στους αντιπάλους τους. Λίγο έλειψε να το πληρώσουν κιόλας όμως ο Χόβαν σταμάτησε τον Μωραΐτη σε τετ α τετ με τον Μύγα να αστοχεί στη δεύτερη μπάλα από κοντινή απόσταση. 

Μοιραίος ο Οικονόμου για τον Πανσερραϊκό, ισοφάρισε με πέναλτι ο Βόλος

Εν τέλει εξαιτίας ενός απρόσεκτου μαρκαρίσματος του Οικονόμου, ο διαιτητής έδειξε μετά από υπόδειξη του VAR την άσπρη βούλα και ο Γκαρσία ισοφάρισε για τον Βόλο. Μετά το τέρμα του Αργεντινού έγινε ο... κακός χαμός στους δύο πάγκους με την ένταση να σταματάει μετά από λίγα λεπτά και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται μετά από... 10 λεπτά καθυστερήσεων.