“Γυμνός” κάτω από τα καλάθια κινδυνεύει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης (30/1 21.15) την Άλμπα Βερολίνου στο Στάδιο “Ειρήνης και Φιλίας” για την 24η αγωνιστική της Euroleague με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επιστρατεύει άρον-άρον τον Μόουζες Ράιτ, δίνοντας μάλιστα μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των “ερυθρόλευκων”.

Οι καθιερωμένες δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στο πλαίσιο της media day που προηγείται τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Euroleague, επεφύλασσαν άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη για τους “ερυθρόλευκους” φιλάθλους καθώς ο Φίλιπ Πετρούσεφ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στους προσαγωγούς και ενδέχεται να απουσιάσει από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου.

Παίρνει άμεσα πολύ χρόνο συμμετοχής ο Ράιτ στον Ολυμπιακό

“Ο Μιλουτίνοφ κι ο Φαλ είναι έξω, πιθανά και ο Πετρούσεφ. Στο πέντε θα είναι ο Σίκμα και ο Ράιτ που θα κάνει την πρώτη προπόνηση σήμερα”, αποκάλυψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο οποίος είδε τον Ράιτ να φοράει για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα και να προπονείται με τους νέους του συμπαίκτες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cypqb0d2eotl)

Όπως είχε επισημάνει, μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού στο περιθώριο του νικηφόρου αγώνα με τον ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου για την Basket League πρόκειται για μια διαδικασία “ξένη” τόσο για τον ίδιο όσο και για το σύνολο των οργανισμών, καθώς για πρώτη φορά ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα (και μάλιστα άπειρο σε επίπεδο Euroleague) θα κληθεί να... κολυμπήσει στα βαθιά νερά με το “καλησπέρα” της άφιξης του στον Πειραιά και έχοντας πραγματοποιήσει μόλις μία προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyprlqyutk8p)

Μπαρτζώκας: "Έτοιμος και σε καλή κατάσταση ο Ράιτ, του κάνουμε... ταχύρρυθμα στο βίντεο"

“Είναι ένα παιχνίδι που θα βγούμε να το παλέψουμε και να μην πιστεύει κανείς ότι είμαστε φαβορί ή ότι είναι εύκολο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό να το κερδίσουμε”, υπογράμμισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας εκφράζοντας τον απεριόριστο σεβασμό για την ομάδα της Άλμπα.

“Το θετικό είναι πως o Ράιτ είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Έρχεται με παιχνίδια. Στην ατομική προπόνηση που έκανε χθες έδειξε σε καλή κατάσταση, αλλά προφανώς έχει να κάνει με την προσαρμογή του στα επιθετικά και αμυντικά plays.

Του κάνουμε κάποια ταχύρρυθμα μαθήματα με βίντεο, ας ελπίσουμε ότι η προσαρμογή του θα είναι αυτή που πρέπει για να παίξει όσο περισσότερο γίνεται σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Σίγουρα κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι υπέρ φυσικά", συμπλήρωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.