Ο Ρίκι Ρούμπιο πριν λίγους μήνες ανακοίνωσε την προσωρινή απόσυρση του από τα παρκέ για προσωπικούς λόγους, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή του στην ενεργό δράση.Η... επιστροφή του και οι προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα

Η... επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο και οι προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα

Ο Ισπανός γκαρντ έμεινε έξω από το μπάσκετ για μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που τον έκανε να αντιληφθεί πόσο του λείπει μια μπάλα από τα χέρια του. Ο ίδιος λοιπόν μέσω ανακοίνωσης του στα social media αποφάσισε να επιστρέψει στα παρκέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Ρούμπιο θα ξεκινήσει αρχικά προπονήσεις με την ομάδα, έχοντας όμως σαν πλάνο στο μυαλό του να παίξει ξανά κάποιο επίσημο παιχνίδι. Μία είδηση που χαροποίησε τον κόσμο του μπάσκετ μιας και ο Ισπανός παίκτης έχει χαρίσει ουκ ολίγες εντυπωσιακές φάσεις στην καριέρα του και κανείς δεν ήθελε να τελειώσει... έτσι όλο αυτο. 

Ricky Rubio Top 10

Η ανακοίνωση του Ρούμπιο για την επιστροφή του

Ο Ρούμπιο λοιπόν μέσω δημοσίευσης του στα social media ανέφερε:

"Γεια σε όλους, Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσω το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας μου. Το σκεφτόμουν τις τελευταίες βδομάδες και μετά από πολλή σκέψη, βλέπω ότι έχω την επιθυμία και την δύναμη να έχω ξανά μία μπάλα στα χέρια μου.

Το επόμενο βήμα ήταν να ζητήσω από την Μπαρτσελόνα, αν γινόταν, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς να διακόψω τα σχέδια της ομάδας για τη σεζόν, να προπονηθώ μαζί της. Εκφράζω εκ των προτέρων την ευγνωμοσύνη μου για την κατανόηση και τη στηριξή τους για το θέμα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι έδειξαν σεβασμό και στήριξη σε αυτή τη διαδικασία. Εκτιμώ επίσης τον σεβασμό που έδειξαν στην ιδιωτικότητα μου σε αυτό το ταξίδι".