Κρατά γερά τη διαφορά των τριών βαθμών από την ΑΕΛ ο Λεβαδειακός, και μάλιστα με ματς λιγότερο, στον πίνακα του Βόρειου ομίλου για τη Super League 2, ύστερα από το επιτυχημένο πέρασμά του από τα Σπάτα, όπου νίκησε 1-0 την ΑΕΚ Β. 

Οι Βοιωτοί έχουν, πλέον, 39 βαθμούς, ύστερα από 16 αναμετρήσεις, ενώ οι Θεσσαλοί έχουν 36 έπειτα από 17. 




Super League 2: Συμμετοχές... βαριές σαν ιστορία για την ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό

Η ΑΕΚ Β έπαιξε απέναντι στον Λεβαδειακό και ο γιος του Νίκου Γεωργέα, Παναγιώτης, μαζί με τον αδελφό του Λιβάι Γκαρσία, Τζούντα, συμμετείχαν ως αλλαγές στο παιχνίδι για λογαριασμό των "κιτρινόμαυρων". 



Ο Λεβαδειακός βρήκε το γκολ νωρίς, όταν ο Γιαννιώτας τροφοδότησε τον Τσιριγώτη, που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 9'.



Η ΑΕΚ Β, που απείλησε με τον Μαχαίρα σε δύο περιπτώσεις νωρίς στο ματς, ζήτησε πέναλτι για χέρι του Κουάδρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. 






Η ΑΕΚ Β είχε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χριστόπουλο να μην κάνει έγκαιρη προβολή στο 59', τον Γκροφ να αποκρούει κεφαλιά του Μαχαίρα στο 61' και τον Γκολφίνο να στερείται την ισοφάριση στο 84'.





Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Σπάτα επέστρεψε ως αντίπαλος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο οποίος υπήρξε προπονητής τόσο της ΑΕΚ Β όσο και της πρώτης ομάδας. 




Τα αποτελέσματα 

Βόρειος όμιλος: ΑΕΚ Β-Λεβαδειακός 0-1, ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0, Κοζάνη-Απόλλων Πόντου 1-0, ΠΑΟΚ Β-Μακεδονικός 2-0, Καμπανιακός-Νίκη Βόλου 0-2. 
Νότιος όμιλος: Καλλιθέα-Αιγάλεω 1-0, Παναχαϊκή-Χανιά 2-1, Ηλιούπολη-Καλαμάτα 1-0, Ιωνικός-Διαγόρας 1-0, Τηλυκράτης Λευκάδας-Ολυμπιακός Β 2-2, Παναθηναϊκός Β-Γιούχτας 2-1.