Η είδηση της δολοφονικής επίθεσης στην οικογένεια του Ροδόλφο Πισάρο στο Μεξικό προκάλεσε... σοκ τόσο στην οικογένεια της ΑΕΚ όσο και στην κοινή γνώμη. Τα μέλη της οικογένειας του δέχτηκαν ένοπλη ληστεία, με τη θεία του να δολοφονείται και την μητέρα του και τον θείο του εξτρέμ της "Ένωσης" να τραυματίζονται όμως να είναι εκτός κινδύνου.

Αναχώρησε για Μεξικό ο Πισάρο με άδεια της ΑΕΚ

Φυσικά, ο Πισάρο περνά πολύ δύσκολες ώρες μετά το τραγικό αυτό συμβάν για το οποίο ενημερώθηκε το Σάββατο όπου και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της ομάδας του για το ματς με τον ΟΦΗ στο οποίο ωστόσο δεν αγωνίστηκε. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αφού εξασφάλισε την σχετική άδεια από την ΑΕΚ η οποία ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή, αναχώρησε για το Μεξικό προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του και να της συμπαρασταθεί για τις δύσκολες ώρες που περνάει.

Λόγω του ότι πρόκειται για ένα τόσο "λεπτό" ζήτημα, δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για το πότε ο Πισάρο αναμένεται να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα και για το αν θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι των "κιτρινόμαυρων" με τον Αστέρα Τρίπολης.