Με κάθε επισημότητα προπονητής της Κηφισιάς είναι ο Κώστας Μπράτσος, με την νεοφώτιστη ομάδα να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή. Στόχος όλων είναι η ομάδα να ξεφύγει από την τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται και να μείνει στην Super League

Επίσημα στον πάγκο της Κηφισιάς ο Κώστας Μπράτσος

Σε νέα εποχή πέρασε και επίσημα η Κηφισιά με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να ανακοινώνει την πρόσληψη του Κώστα Μπράτσου στην τεχνική ηγεσία των "κυανόλευκων". Λίγες ώρες μετά την λύση της συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Νίλσεν, η νεοφώτιστη ομάδα έφτασε σε συμφωνία με τον πρώην προπονητή του Βόλου, η οποία πλέον έγινε και επίσημη. Ο Μπράτσος επιστρέφει στους πάγκους μετά τις 15 Νοεμβρίου με στόχο να κρατήσει στη Super League την Κηφισιά.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιάς

ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Κώστα Μπράτσο.

Ο Κώστας Μπράτσος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ΑΕ Διμηνίου, ενώ ακολούθως εργάστηκε στην Αγία Παρασκευή, τον ΑΣ Σαρακηνό, την Κ20 της Νίκης Βόλου, την ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπολης και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το 2020 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Βόλου ΝΠΣ αρχικά ως βοηθός του Άνχελ Λόπεθ, του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ και του Οσβάλντ Τανσό.

Παράλληλα, καθοδήγησε τον Βόλο ΝΠΣ ως πρώτος προπονητής σε 74 αγώνες σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας (21 νίκες, 19 ισοπαλίες, 34 ήττες), αποχωρώντας στις 15 Νοεμβρίου 2023.

Στο επιτελείο του Κώστα Μπράτσου εντάσσονται ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου (γυμναστής), ο Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος (βοηθός προπονητής) και ο Γιάννης Αμανατίδης (επικεφαλής αναλυτής απόδοσης & video analysis), ενώ σε αυτό παραμένουν οι Σεμπάστιαν Λέτο (βοηθός προπονητής), Παναγιώτης Πομώνης (προπονητής τερματοφυλάκων), Παναγιώτης Τοπαλίδης (γυμναστής – προπονητής αποκατάστασης) και Παναγιώτης Τράμπας (αναλυτής).

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και τους ευχόμαστε υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες".