Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ντόχα βρίσκεται προ των πυλών, με την εθνική ομάδα πόλο ανδρών να "πετά" το πρωί της Τρίτης (30/01) με προορισμό το Ντουμπάι όπου και θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την Ιταλία και την Κροατία. Η "γαλανόλευκη" μετά την πέμπτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ στρέφει την προσοχή της στη νέα μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της.

Αναχώρησε για Ντουμπάι η Εθνική πόλο ανδρών ενόψει του Παγκοσμίου

Η Εθνική ομάδα ανδρών αφού ολοκληρώσει την προετοιμασία της στο Ντουμπάι τότε θα "πετάξει" από εκεί για τη Ντόχα όπου και θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. H πρεμιέρα της "γαλανόλευκης" στο Παγκόσμιο είναι προγραμματισμένη για τις 5 Φεβρουαρίου (Δευτέρα) ενώ θα βρει στον δρόμο της την Κίνα. Το ματς έχει οριστεί για τις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδας).



Μετά από δυο μέρες (07/02), η εθνική θα τεθεί αντιμέτωπη με την Βραζιλία στις 11:30 το πρωί (ώρα Ελλάδας) ενώ θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση κόντρα στη Γαλλία, παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 του μήνα στις 18:00 (ώρα Ελλάδας).

Οι 15... εκλεκτοί του Θοδωρή Βλάχου

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής, Θοδωρής Βλάχος συμπεριέλαβε στην αποστολή 15 αθλητές για το Παγκόσμιο της Ντόχα, με τον Γιώργο Δερβίση να μένει εκτός πλάνων καθώς έχει σπάσει το χέρι του και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του.

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας: Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Νίκος Παπανικολάου, Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Στάθης Καλογερόπουλος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cym8nbm0fic9)