Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στα... θετικά και στην Volley League γυναικών όπου και επικράτησε της Θέτιδας ενώ ο Παναθηναϊκός μετά από τέσσερις ήττες επέστρεψε στις νίκες στο ντεμπούτο του Ντράγκαν Νέσιτς στον ΠΑΟΚ. Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΑΟ Θήρας επί της ΑΕΚ που την προσπέρασε στην τρίτη θέση και οι "κιτρινόμαυρες" υποχώρησαν στην τέταρτη. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Ολυμπιακός τόσο σε πόλο γυναικών όσο και ανδρών.

Νίκες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Volley League γυναικών, ο ΑΟ Θήρας "έριξε" την ΑΕΚ στην τέταρτη θέση

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός που έχει διαφορά ασφαλείας στην Volley League γυναικών που βρίσκεται στην πρώτη θέση, επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Θέτιδας. Μετά από τρεις ήττες, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 σετ των Πευκών στο ντεμπούτο του Ντράγκαν Νέσιτς στον πάγκο για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στη Θεσαλονίκη γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από τον ΑΟ Θήρας ο οποίος ανέβηκε στην τρίτη θέση και "γκρέμισε" τις "κιτρινόμαυρες" στην τέταρτη θέση. 
Ζωντανός για τα playoffs έμεινε ο Άρης που "λύγισε" με 3-0 σετ τη Λαμία.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού συνεχίζει την αήττητη πορεία της σε Ελλάδα και Ευρώπη

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού διανύει μια εξαιρετική σεζόν και μια εβδομάδα μετά τη νίκη της στο Champions League, συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της και στην Α1 πόλο γυναικών που επικράτησε με 9-7 στο ντέρμι με τη Βουλιαγμένη και κατ' επέκταση στο αήττητο που τρέχει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι "ερυθρόλευκες" ξεκίνησαν δυναμικά στο ματς, προηγήθηκαν με 6-2 στο ημίχρονο ενώ το τέλος της τρίτης περιόδου ανέβασαν τη διαφορά στους οέντε (8-3). Ο ΝΟΒ αν και ανέβασε στροφές το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 9-7 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οκτάλεπτα: 2-3, 0-3, 1-2, 4-1.

Νίκες για Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη, Παναθηναϊκό στην Α1 πόλο ανδρών

Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πανιώνιο τον οποίο "ισοπέδωσε" με 14-4 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Α1 πόλο ανδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" παραμένουν κορυφή της βαθμολογίας και πλέον κοιτάζουν το κρίιμο ματς που ακολουθεί με την την Μπαρτσελονέτα για τη δεύτερη αγωνιστική των προημιτελικών του Champions League. H Βουλιαγμένη νίκησε με 16-11 τον Απόλλωνα Σμλυρνης ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Υδραϊκού με 15-9. Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 10-8 τον ΠΑΟΚ στο περιστέρι και βρίσκεται σε... τροχιά πεντάδας.


Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 14-4
Απόλλων Σμύρνης - Βουλιαγμένη 11-16
Παναθηναϊκός - Υδραϊκός 15-9
Περιστέρι - ΠΑΟΚ 8-10