Οι μεταγραφές είναι στο... φόρτε τους καθώς την Τετάρτη (31/1) είναι και η τελευταία μέρα του χειμερινού παζαριού. Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά θέματα. Σαν και αυτό με τον Άγιαξ, όπου έβαλε στο στόχαστρο τον Δημήτρη Γιαννούλη. Στην Ολλανδία αναφέρουν πως έκανε πολύ καλή πρόταση στην Νόριτς για την απόκτηση του 28χρονου αριστερού μπακ.

Ο Φαντ' Σχιπ μίλησε με Γιαννούλη

Στην τεχνική ηγεσία του Άγιαξ βρίσκεται ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Γιαννούλη από την συνύπαρξη τους στην Εθνική Ελλάδας. Ο "Αίαντας" είναι στην αγορά για απόκτηση αριστερού μπακ και ο Γιαννούλης, το συμβόλαιο του οποίου με την Νόριτς λήγει το καλοκαίρι είναι μια ελκυστική περίπτωση.

Στην Ολλανδία αναφέρουν πως ο Φαν'τ Σχιπ μίλησε πολλές φορές με τον Γιαννούλη, με τον τελευταίο να του δηλώνει πως είναι άκρως θετικόςε να φορέσει την φανέλα του ιστοrικού Άγιαξ.

Τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι ραρδαίες με δεδομένο πως οι μεταγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη (31/1).