Ο Ολυμπιακός μετά την εμφατική νίκη του κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου έπιασε τη Μακάμπι στο 13-11 και περιμένει την κατάληξη του αυριανού Μονακό - Παρτιζάν για να δει αν θα κλείσει στην πρώτη εξάδα την 24η αγωνιστική της Euroleague. Οι Ισραηλινοί έφτασαν στα όριά της τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά δεν έφυγαν με το διπλό από το "WiZink Center". Ακόμη, η Φενέρμπαχτσε πέρασε από τη Βιλερμπάν και προσπέρασε προσωρινά τον Παναθηναϊκό, ο Ερυθρός Αστέρας ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βαλένθια παραμένοντας στο κόλπο των Play-In, κάτι που ισχύει αντίστοιχα και για την Μπάγερν η οποία κέρδισε σε ματσάρα την Μπασκόνια.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ 106-101: Ο Γιαμπουσέλε δεν την άφησε να τα κάνει "μαντάρα"

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε μέχρι και το -2 κάνοντας σερί 11-0 περίπου ένα πεντάλεπτο πριν το φινάλε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως τότε ανέλαβε δράση ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε και οδήγησε τη "Βασίλισσα" στην 21η φετινή της νίκη. Μπόλντγουιν και Μπράουν έκαναν ότι μπορούσαν προκειμένου να ανατρέψουν την κατάσταση όμως η άμυνα των παικτών του Κάτας δεν έκανε το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν για την έκπληξη.

Real Madrid-Maccabi Playtika Tel Aviv | Round 24 Highlights | 2023-24 Turkish Airlines EuroLeague

Μπάγερν Μονάχου - Μπασκόνια 102-99: Έμειναν στο κόλπο των Play-In κερδίζοντας την ματσάρα της αγωνιστικής

Η Μπάγερν γνώρισε ήττα-σοκ από την Βιλερμπάν την προηγούμενη αγωνιστική όμως κόντρα στην Μπασκόνια έδειξε πως είναι μια άκρως υπολογίσιμη δύναμη  στη μάχη των Play-In. Η ομάδα του Λάσο ήταν διαρκώς μπροστά και λίγο έλειψε να αυτοκτονήσει όταν ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ ισοφάρισε με τρίποντο στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί οι Βαυαροί ήταν απόλυτα ψύχραιμοι από τη γραμμή των βολών την οποία επισκέφτηκαν αρκετά και τη γλίτωσαν εκ νέου λόγω άστοχου τριπόντου του Μαρίνκοβιτς παίρνοντας με τα... χίλια ζόρια την νίκη. 

Bayern -Baskonia | Round 24 Highlights | 2023-24 Turkish Airlines EuroLeague

Βιλερμπάν - Φενέρμπαχτσε 73-83: Ο Μότλεϊ νίκησε τον Σκοτ

Μπορεί ο Μάικ Σκοτ να πραγματοποίησε την κορυφαία φετινή του εμφάνιση για τη Βιλερμπάν, όμως η Φενέρμπαχτσε είδε τον Μότλεϊ να συνεχίζει τις εκπληκτικες του εμφανίσεις, όπως αντίστοιχα και τον Σκότι Γουίλμπεκιν. Οι Γάλλοι πραγματοποίησαν εξαιρετικό πρώτο μέρος αλλά προδόθηκαν από την έλλειψη λύσεών τους (παρατάχθηκαν με δεκάδα) και κυρίως την κάκιστη τρίτη περίοδό τους. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είδε και τον Αμίν Νουά να συνεχίζει να προσφέρει λύσεις θέλοντας να ανανεώσει κιόλας το συμβόλαιο του... ενός μήνα που υπέγραψε.

ASVEL-Fenerbahce | Round 24 Highlights | 2023-24 Turkish Airlines EuroLeague

Ερυθρός Αστέρας - Βαλένθια 82-64: Χωρίς Ντέιβις τα κουκιά των "Νυχτερίδων" ήταν μετρημένα στο Βελιγράδι

Ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε στις νίκες και πιθανότατα όλα τα μέλη της ομάδας του Σφαιρόπουλου... μουντζώνονται στον καθρέφτη καθώς θα μπορούσαν με 11 νίκες να είναι μια ανάσα από τις θέσεις των Play-In, όπως αντίστοιχα και η Μπάγερν. Με ηγέτη τον Νέντοβιτς (27π.), οι ερυθρόλευκοι πήραν ευρεία νίκη απέναντι στις "Νυχτερίδες" οι οποίες απόντως του Μπράντον Ντέιβις δεν είχαν το σημείο αναφοράς τους στη ρακέτα. 

Zvezda-Valencia | Round 24 Highlights | 2023-24 Turkish Airlines EuroLeague