Η Φορτούνα Ντίσελντορφ ζει μεγάλες στιγμές, με τον Χρήστο Τζόλη να την οδηγεί σε υψηλές πτήσεις. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με δική του εκτέλεση πεναλτι έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Σανκτ Πάουλι. 

Με "ήρωα" Τζόλη στους "4" του Κυπέλλου Γερμανίας η Φορτούνα Ντίσελντορφ

Τα πέναλτι είχαν την τιμητική τους στον αγώνα ανάμεσα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ και την Σανκτ Πάουλι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Η φιλοξενούμενη Φορτούνα ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Βερμέιγ "γράφοντας" το 0-1 για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι βλέποντας πως η αναμέτρηση δεν πηγαίνει όπως θα ήθελαν έκαναν αλλαγές στο ημίχρονο, με μία από αυτές μάλιστα να είναι του Μανώλη Σάλιακα. Η Σανκτ Πάουλι βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 60ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση του Χάρτελ από έντεκα βήματα.

Στο έξτρα ημίωρο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ στο 99ο λεπτό με τον Τανάκα και όλα έδειχαν πως η πρόκριση έχει ήδη τελειώσει. "Λογάριαζαν" όλοι όμως χωρίς τον Μπουλκχαφά, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να πετυχαίνει buzzer beater στο 121 στέλνοντας τον αγώνα στη διαδικασία των πέναλτι.

What a Penalty Thriller!! | FC St. Pauli vs. Fortuna Düsseldorf 3-4 | DFB-Pokal Quarter-Final


Με... συρτάκι πανηγύρισε την πρόκριση η Φορτούνα Ντίσελντορφ και ο Τζόλης

Εκεί ψυχραιμότερη ήταν η ομάδα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, με τον Χρήστο Τζόλη να ευστοχεί στο στην τελευταία εκτέλεση και να γίνεται ο... ήρωας για την ομάδα του.

Μάλιστα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός επέλεξε έναν άκρως... ελληνικό τρόπο να γιορτάσει αυτή τη μεγάλη πρόκριση, μιας και οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια έγιναν με... συρτάκι με του συμπαίκτες του Τζόλη να χορεύουν σε έναν θα έλεγε κανείς "περίεργο" ρυθμό.