Ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 96 γκολ τη φετινή σεζόν σε 36 παιχνίδια, με το 5-0 επί του Πανσερραϊκού στην Τούμπα για το δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι "ασπρόμαυροι", που νίκησαν 4-0 στο πρώτο παιχνίδι, στις Σέρρες, φυσικά δεν υπήρχε πιθανότητα να διακινδυνέψουν την πρόκριση, αλλά συνέχισαν την ωδή στο ανέμελο ποδόσφαιρο, αφού, βέβαια, πέτυχαν νίκη χαρακτήρα για τη Super League, το 2-1 επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. 

ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός: Το τελείωσαν νωρίς 

Με τον Παναθηναϊκό, άλλωστε, σε πρώιμο τελικό, θα ανταμώσει στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι "ασπρόμαυροι" περίμεναν τον αντίπαλο, αλλά το γεγονός ότι προκρίθηκε η ομάδα του Φατίχ Τερίμ δεν τους πτόησε, τουναντίον. 



Πολύ νωρίς ο νικητής του παιχνιδιού είχε διευθετηθεί, αφού η ομάδα που θα προκρινόταν δεν υπήρχε στη διακύβευση. Στο 20' ο Στέφανος Τζίμας, που όποτε παίζει δείχνει την αξία του, και στο 26' ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, έκαναν γρήγορα γρήγορα το 2-0. 




Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε εκεί και δημιούργησε ευκαιρίες για το 3-0 που δεν ευοδόθηκαν. Ο Λουτσέσκου, που άφησε Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ εκτός, από τους βασικούς, έκανε αλλαγές που έπιασαν τόπο, αφού έφεραν τρία γκολ στα τελευταία λεπτά για το "δικέφαλο". Ο Ρικάρντο έβαλε το πρώτο γκολ του με την ασπρόμαυρη φανέλα, στο 82', ο Μπράντον Τόμας χρειάστηκε 10' για να κάνει σεφτέ στο γήπεδο, στο 85', ενώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που έπαιξε σε όλο το ματς, έβαλε τον οβολό του στο 90+1'. 




Πλέον, αναμένεται ο ορισμός των ημερομηνιών για τους ημιτελικούς με του Παναθηναϊκό, με πρώτο ματς να πιθανολογείται για του... Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου. 





ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς (86' Ταλιχμανίδης), Σάστρε (46' λ. τρ. Μπάμπα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (63' Ρικάρντο), Αντόνιο, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τζίμας (75' Τόμας).
Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Κατσίκας, Πεταυράκης, Γκοτζαμανίδης, Πηλέας, Ντανκερλούι, Μορέιρα, Οικονόμου (62' Στάικος), Μούργος (62' Τομάς), Σοφιανός (77' Γούλερι), Μασκανάκης (62' Ουάρντα), Άλεξιτς (72' Μπετανκόρ).