Η περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ ήταν κάτι που ήθελε να κάνει ο Ολυμπιακός στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Με αποτέλεσμα να τα δώσει όλα στις υποθέσεις που άνοιξε και είχαν να κάνουν με την επίθεση και την άμυνα.

Η πρώτη υπόθεση αφορούσε τον Τζοβάνε Καμπράλ. Ο 25χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήριο, ο οποίος έχει Πορτογαλική υπηκοότητα, ήταν δανεικός στην Σασουόλο.

Ωστόσο δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί έχοντας 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με μόλις 706 αγωνιστικά λεπτά. Ο δανεισμός του στην ιταλική ομάδα διακόπηκε, για να δοθεί με την ίδια μορφή και με οψιόν αγοράς στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πήρε και τον Ρούμπεν Βέζο


Η συνέχεια είχε να κάνει με τον Ρούμπεν Βέζο. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την Λεβάντε με ελεύθερη μεταγραφή. Ο 29χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός είχε συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα έως το καλοκαίρι.

Ο Βέζο έχει στο βιογραφικό του και συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας, ενώ η καταγωγή του είναι από το Πράσινο Ακρωτήριο.

Τόσο ο Καμπράλ, όσο και ο Βέζο είναι δύο παίκτες που γνωρίζει καλά ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" ήταν αυτός που είχε ρίξει στο τραπέζι τα ονόματα τους.