Ο "γάμος" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πεπ Μπιέλ είχε προβλήματα από τις πρώτες κιόλας στιγμές. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αυτόν τον ενάμιση χρόνο στους "ερυθρόλευκους" και είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το σύλλογο του Πειραιά.

Φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Πεπ Μπιέλ

Ο Πεπ Μπιέλ ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό με πολλές αξιώσεις, με τους Πειραιώτες να δαπανούν πολλά χρήματα για τη μεταγραφή του. Είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Κοπεγχάγης στη Δανία, με τους ανθρώπους των "ερυθρολεύκων" να βλέπουν πολύ ωραία πράγματα στη περίπτωση του.

Σε αντίθεση όμως με τις περγαμηνές τις οποίες ήρθε στην Ελλάδα ο Μπιέλ, σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσε τον Ολυμπιακό για την επιλογή του. Παρόλο που είχε την ευκαιρία να δουλέψει με διαφορετικούς προπονητές και πήρε αρκετές ευκαιρίες, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Στην Άουγκσμπουργκ και τον πρώην προπονητή του καταλήγει ο Μπιέλ

Ο Ολυμπιακός παρόλο που είχε προτάσεις στο παρελθόν για την περίπτωση του επέλεξε να στηρίξει την "επένδυση" στο πρόσωπο του Ισπανού ποδοσφαιριστή αλλά δεν δικαιώθηκε.

Ο ίδιος ο Μπιέλ γνωρίζοντας πλέον πως η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα, έψαχνε να βρει... σανίδα σωτηρίας. Κάτι τέτοιο φέρεται να του παρουσιάζει η Άουγκσμπουργκ από τη Bundesliga, με τον προπονητή της ομάδας, Γενς Θόρουπ, να θέλει σαν... τρελός τον 27χρονο μεσοεπιθετικό μιας και γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή συνύπαρξη τους στην Κοπεγχάγη.

Η συμφωνία προβλέπει δανεισμό μέχρι το τέλος της χρονιάς ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς σε περίπτωση που ο Μπιέλ δικαιώσει την γερμανική ομάδα.